Emilia the Hero 2 Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Herkese merhaba~Forumlara üye olup mesaj atma gibi alışkanlıklarım pek yok aslında ama bu sefer kendimi tutamadım ^^ 20 yaşındayım :3 Bu yüzden bazen çok üzülüyorum çünkü benim gibi anime izleyip, benim gibi fanlık yapan yaşıtlarım etrafımda neredeyse yok :'( Ama aştım denebilir ahaha. Kim ne derse desin insanın sevdiği şeyleri izlemesi, takip etmesi kesinlikle ayrı bir tat veriyor ^^Açıkçası animeleri İngilizce altyazılı olarak takip ediyordum, Türkçeye neden bilmiyorum ama pek yanaşmamıştım. Fakat son birkaç seriyi hep burdan izledim ve izlemeye de devam edeceğim (: Çok önyargılı yaklaşmışım istemsizce. Gayet güzel çeviriler varmış, ellerinize sağlık ^^ Bir de görüntü kaliteleri çok hoş. Online izleyip böyle kaliteli izlemek beni çok mutlu etti ahah.Bir de en sevdiğim animelerden bahsedeyim; Ore no Imouto!. Hala izlemediyseniz, izleyin. Hemen! ahah. Ama 2. sezonu pek o kadar da harika değil. Neyse bu konuya burada fazla girmesem daha iyi :P Nickimden de anlaşılacağı üzere Hataraku Maou-sama! da favorilerim arasında. Ben kısa seri takipçilerindenim biraz (:Son olarak da; Fate serisinin Saber'ı, Fairy Tail'in Erza'sı ve Hataraku Maou-sama'nın Emilia'sı çok sevdiğim karakterlerdir. Evet biraz kılıçlı kalkanlı kızlarımızı seviyorum ahahaUmarım birlikte güzel vakit geçiririz :3 Link to post Share on other sites More sharing options...
1uberhunter1 49 Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Hoş Geldin :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Adige 107 Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Aramıza hoş geldin :) Hataraku geçenlerde bitirmiştim dedigin kadar var :D Link to post Share on other sites More sharing options...
free word 403 Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 hoş geldin ben Ayhan iyi forumlar Link to post Share on other sites More sharing options...
Soranohikari 140 Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Hoş geldin :) Şu kılıçlı kalkanlı kızlar konusunda katılıyorum ben de öyle güçlü kızları severim (bkz: Erza) :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Emilia the Hero 2 Posted July 12, 2014 Author Share Posted July 12, 2014 Aramıza hoş geldin :) Hataraku geçenlerde bitirmiştim dedigin kadar var :D Aaa, izleyen ve seven biri olduğuna sevindim ^^ Biraz arada kaynayan sezon animelerinden oldu gibi hissediyorum çünkü. 2. sezonundan da hala ses yok :'( Ama sabırla bekliyorum, o sezon çıkacak! ahaha Hoş geldin :) Şu kılıçlı kalkanlı kızlar konusunda katılıyorum ben de öyle güçlü kızları severim (bkz: Erza) :DYey *-* Aslında sihirli büyülü, sevimli kızları da seviyorum ama Erza filan hani, apayrı yerdeler ya :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Shotdown 36 Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Bende hxh de 12 zodiac'ı altyazıda 12 burç olarak gördükten sonra hafiften soğudum ama emeğe saygı herzaman :rolleyes: hoşgeldin iyi forumlar dilerim :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Yasin A. 46 Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Hoş geldin bende Hataraku Maou-sama! da daha alttaki bayanı severim :)Forumda iyi eğlenceler :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Emilia the Hero 2 Posted July 12, 2014 Author Share Posted July 12, 2014 Hoş geldin bende Hataraku Maou-sama! da daha alttaki bayanı severim :)Forumda iyi eğlenceler :) Kendileri benim gözümde bir rakip :P Şaka bir yana çok tatlı kız ama işte Emilia hayranı olunca insan... ahaha. Teşekkürler bu arada hepinize, memnun oldum ^^ Link to post Share on other sites More sharing options...
Fyzal 5 Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 Hoşgeldin. Bu arada Emilia gibi karakterleri bende severim :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts