Jump to content

One Piece Ne Zaman Bitecek?


Adige

Önerilen İletiler

Ne yalan söyleyeyim, zevkten dört köşe oldum. Bilmem her ne kadar genç olsak da manganın sonuna kadar ölür müyüz kalır mıyız, ama bitmesi daha da gözümü korkutuyor.

Kendimi bildim bileli bu animeyi izliyorum, bir nevi birlikte büyüdük, biterse birkaç ay depresyondan çıkamam herhalde.

Şu animeyi hayatına gereksiz derecede katan insanlardan değilim ama, benim için one piece her zaman #1 olmuştur ve öyle devam edecek, yerini hiçbir şey alamaz. Bunca yıl sanki ben de o dünyanın içinde yaşadım(hayallerimde) oda, helal koçum devam et yeni karaktermiş falan hiç tınmıyorum şu anime devam etsin de canımı ye.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 43
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

One Piece Ne Zaman Bitecek? Eiichiro Oda Konuştu!   “One Piece ne zaman bitecek?” Seriyi takip eden pek çok kişinin sorduğu soru bu şüphesiz. One Piece’in mangakası Eiichiro Oda, ChinaTimes’a verdiğ

One piece 45 yaşında başlayan bir adam şuan 62 yaşında olduğuna göre oda 10 yıl dediyse o 15 yıldır 2 hafta bir manga veriyor nasılsa onu hesaba katmıştır.15 yıl daha eklersek adam 77 yaşında olacak..

iyi canım bi 5 yıl dana başlamayım ben bu seriye o zaman :D

Posted Images

Üzülsem mi ? bitiyor diye sevinsem mi ? 10 yıl daha var diye :D Valla şu one piece'in finali kadar merak ettiğim bir şey yok yani haa ama 10 yılda az bre bana göre hikaenin yarısına gelindi ancakkkk sizce ? yani en az 2 yankou savaşı 1-2 shickbukai zoro vs Mihawk Coby amiral olcak luffy e nasıl bir davranış yapacak ? eeee tamam luffy nin gözünde arkadaş et vs. yeter bu adamın hormonlarıda büyüyor talibide çok BB savaşı ayrı bir arcta devrimcileri bu arc sonunda çıkaracaklarmış gibi ama O Dragon anası babası Will Of D. la daha dolu yazacak olması gereken yarım bırakılmış şeyler var :D bence bir 15-20 sene daha sürer gibi :D

 aama hadi hayırlısı :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

One Piece ben almanyadayken yayınlanan ender animelerden birtanesi.Almanlar sadece en iyi animeleri çevirir ve piyasaya sunar. One picece e baştan başlamayı çok isterim fakat belki one piece kadar uzun sürebilecek bana göre #1 animem var Detektif Conan türkanimede 110 a kadar çevrilmiş olsa dayi 740 da animesi 900 de mangası şu an . Benim gibi Almancı olan arkadaşlar http://www.detektiv-conan.ch/index.php?page=ovas.php dan ulaşabilir =) 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.