Hokage_Minato 1297 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Anime Adı : Major 4 Anime Türü : Komedi, Dram, Shounen, Spor Bölüm Sayısı : 26 / 26 Yapım Yılı : 2008 Çevirmen : T4icho, Rouge Düzenleme : Hokage_Minato Özet; Onlara karşı oynamak için ayrıldığı Kaido’yla yapılan final maçından sonra, Goro’nun hiçbir pişmanlığı kalmamıştır. Tekrar bir adım atarak, kendine meydan okumaya karar vermiştir.Minor Lig’de mücadele etmek için, Shimizu ve arkadaşlarına veda edip, Amerika’ya doğru yola çıkmıştır.İşte 4. Sezonumuz bu şekilde başlıyor, kendisine yabancı olan bir ülkede, tamamen farklı bir beyzbol tarzıyla, yeni arkadaşlarla ve aynı beyzbol tutkusunu paylaşan güçlü rakiplerle. Goro’nun sonu gelmeyen meydan okumalarına siz de eşlik edin!! Klasör Linki This is the hidden content, please Sign In or Sign Up TAÇE Discord Sunucusu This is the hidden content, please Sign In or Sign Up ashirogi senpai, SUNA, Mileydi and 4 others 7 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 5 serilik bir animeydi hatırladığım, bitirsenizde millette bir rahatlasa, 5'nci serinin altyazı ile ilgili sorun vardı sanırım, anyway kolay gelsin çevirmen, encoder ve uploader arkadaşlara T4icho 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Mileydi 1716 Posted July 14, 2014 Forum Admin Share Posted July 14, 2014 5 serilik bir animeydi hatırladığım, bitirsenizde millette bir rahatlasa, 5'nci serinin altyazı ile ilgili sorun vardı sanırım, anyway kolay gelsin çevirmen, encoder ve uploader arkadaşlara6 sezon luk bir seri :mellow: 1 sezonu yedin ayak üstü helal olsun :D 5.sezon İngilizce altyazısı bulunamadı Rus ça olarak var diye biliyorum aklıma bir isim geliyor çevirici için ama :ph34r: 9876573293485 gözle serinin tamamlanmasını bekliyorum şimdiden kolay gelsin diğer sezonlar için de çevirmen arkadaşa ayrıca teşekkürler ^_^ turina and T4icho 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
free word 403 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 6 sezon luk bir seri :mellow: 1 sezonu yedin ayak üstü helal olsun :D 5.sezon İngilizce altyazısı bulunamadı Rus ça olarak var diye biliyorum aklıma bir isim geliyor çevirici için ama :ph34r: 9876573293485 gözle serinin tamamlanmasını bekliyorum şimdiden kolay gelsin diğer sezonlar için de çevirmen arkadaşa ayrıca teşekkürler ^_^6 sezon yapana kadar bitene kadar yaıynda bıraksalarmış one öle öyle ya :D gerçi ticari sıtratazi bu :ph34r: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 6 sezon luk bir seri :mellow: 1 sezonu yedin ayak üstü helal olsun :DSonradan aklıma geldi de düzeltmeye üşendim Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Oduncunun Çırağı 56 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 4.sezon acayip iyi olacak gibi... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Berker51 275 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 asıl heycan burdan sonra başlıyor :) okul hayatı bitti Kumuro 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Efecan Göktaş 2 Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 oh be :D çok mutlu oldum animeksi grubunda 2 kişi japonca biliyor sanırım . Onlar çevirse 5. sezonu çok hoş olur :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
T4icho 87 Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 İnandık ki 6. sezona kadar çevireceğime , devam ediyoruz. Teşekkür ederim arkadaşlar bu arada hepinize. Mileydi, Towered, Hokage_Minato and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Brewmaster 2 Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 3.sezonu bitirinde 4.sezon için 1 günde 2 çeviri yapcam yeterki şu anime bi yayınlasın :D Nerissa 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts