Jump to content

Türkiye'ye Organize Fandub'ı Getiriyoruz - Mabushii Fandub [İlk Projemiz Sankarea Animesi]


Çevirmen-J

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 95
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Türkiye'nin Tam Organize İlk Fandub Grubu     Amacımızı, nasıl toplandığımızı sizlere açıklamadan önce sizlere kendimi tanıtayım: Ben Gökhan Dağdevir, gerçi bu T.A forumlarında Çevirmen-J olarak ta

Vay be hocam çok etkilendim ya nihayet bizde de böyle atılımlar başlamış sırf altyazı yüzünden izlemeye üşenen arkadaşlarım vardı umarım ufak ufak onlarda ısınır artık bu arada çalışmanıza da baktım ç

O güzel türkçemiz ve Anime Bence muhteşem :)

 Sesler arasında kalite farkı var mesela bazı arkadaşların sesi iyi geliyo bazılarının kısık bazılarının boğuk  o sorunu hallederseniz 10 numara olur  :)

 

Tavsiyeniz için teşekkürler.O ses sorunlarını ilerki bölümlerde birkaç program kullanarak gidereceğiz inşallah.

 

 

Arkadaşlar çok iyi bir işe başladınız gerçekten sizi gönülden tebrik ediyorum. Bu konu ben ve benim gibi birçok animeseverin ilgisini çekmiştir eminim.Ne yazıkki yakın bi zamanda netim olmayacak ve bu yüzden takip edemeyecem ama inşallah siz bu çalışmalarınızı geliştirerek devam edersiniz.TR dublaj benim de beklediğim çalışmalardan biriydi.Başarılarınızn devamını dilerim yolunuz açık olsun.

 

İltifatlarınız için çok teşekkür ediyoruz.İnşallah devam edeceğiz.Desteğiniz için de teşekkür ederiz.

 

 

Mayushi'nin tutturu~~ suna bayıldım ya aşırı güzel olmuş :D.Animeyi daha önce izlemediğim için karakter isimlerini bilmiyorum ama kırmızı montuyla kuyuya bağıran kızın sesine bayıldım ancak -özellikle- erkek karakterin seslendirmesinde duygu eksikliği var,sadece söylemesi gerekenleri söylemeye odaklanmış.Beni izlerken rahatsız etti...Tabi  3 -5 bölüm sonra seslendirmeniz farklı olacaktır, daha da gelişecektir.İnş söylediğime alınmazsın,eleştiri almadan kendini geliştiremezsin çünkü.Elinize sağlık

 

Rea'yı seslendiren arkadaş adına çok teşekkür ediyorum ^^ O da tam böyle bir yorum bekliyordu.İltifatınız için teşekkür ederiz.Hangi erkek karakterde duygu eksikliği var onu da söylerseniz bize daha yardım etmiş olursunuz.Tekrar teşekkür ederiz.

 

 

Belki ne film sektörümüz ne animasyon sektörümüz yeterince iyi değil ama dublaj da harikayız ancak malesef Türkçe bilmediklerinden dünyanın bu durumdan haberleri yok :( TV de dublajlanan animeleri japonca izleyince beğenmiyorum o derece. Ayrıca 5.1 dublajı olan filmler orjinallerinden bile iyi olabiliyor. (ÖRN kaptan Jack Sparrow'un Türkçe dublajındaki seslendiricisinden aldığım keyfi Johnny Depp'in bir zat kendisinden alamıyorum, Gandalf yine öyle) Yani dublaj işinin geleceği var bu ülkede. Çalışmanız hakkında; ufak tefek bazı ses yükselmeleri falan var genelinde ses ile görüntü bütünleşiyor ama sesin ayrıymış gibi duyulduğu bazı yerlerde var. Bu daha ilk çalışma çok daha iyi olacağından eminim. Takipçinizim artık :) emeği geçen herkesin ellerine, seslerine sağlık.

 

İltifatlarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz.Aynen dediğiniz gibi ben de TR Dublajı daha çok sevdiğim oluyor bazen :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Emeğinize sağlık. Tüm animeyi izledim. Tahmin ettiğimden daha güzel olmuş. Özellikle de esas oğlanın seslendirmesi çok hoşuma gitti. :D Diğerleriyle arasında gerçeklik bakımından çok büyük fark var. Bunu biraz daha profesyonelliğe dökebilirseniz, çok iyi işler çıkaracağınızı düşünüyorum. Evet genellikle seslendirmenin orjinali daha iyi olabilir. Ancak kaliteli seslendirme olduğunda altyazıyı takip edeceğime her zaman ilk tercihim Türkçe dublajdır. İnşallah bir sorunla karşılaşmadan ve kendinizi en iyi şekilde geliştirerek bu yolda devam edersiniz.

 

Başarılarınızın devamını diliyorum...

 

Yorumunuz için çok teşekkür ederiz.Ana karakterin sesini beğendiyseniz ne mutlu bana.Diğer arkadaşlarım adına da teşekkür ediyorum.Eğer ilerki bölümlerde ses sorunlarını giderirsek çok güzel olacak.

 

 

Gerçekten çok iyiydi :D İzleyecek listemdeki animelerden biriydi... iyi ki de izlememişim. Sizin dublajlarınızla devam edeceğim. Özellikle Chihiro ya baya yakın hissettim. Kızlarda baya uğraşmış gibi. Yani ilk olduğunu da düşünürsek en iyisini yapmış olabilirsiniz. Diğer bölümleri bekleyeceğiz artık :D

 

Ahaha ^^ Çok teşekkür ederiz.Chihiro'yu beğendiyseniz ne mutlu bana.Ekip adına da teşekkür ediyorum.İnşallah devamını getireceğiz.

 

 

Direk çeviri yapmaya gerek yok bence. Hayran çevirilerinde çevirmenin atmasyonu da önemli bir faktör :D Nasıl uyuyorsa öyle çevireceksin. Yazarın anlatmak istediğini anlattıkça sorun yok diye düşünüyorum. Mesela ilk başta Hayır yerine "Vaaaaaaah" gibi bir şey daha iyi uyabilirdi. Hayır iki heceli olduğundan orada biraz göze çarpıyor.

 

O da doğru efenim ^^

 

 

Bence çok güzel bir fikir, emeğinize sağlık umarım başarılarınızın devamı gelir.. :)

 

Teşekkür ederiz ^^

 

 

Usta kolay gelsin de Türkiye'de yetişen o kadar sağlam seslendirme sanatçısının seslendirdiği filmleri bile beğenmeyip alt yazılı olarak izleyen bir nesiliz biz . Ne kadar başarılı olursanız olun tutulacağınızı zannetmiyorum yine de Kolay gelsin başarılar dilerim :)

 

Yorumunuz için teşekkür ederiz hocam da bana göre TR Dublaj farklı bir keyif veriyor be.Ne kadar kötü olsa da o sözleri Türkçe'de duymak ayrı bir tat veriyor.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

animelerin dublajlanması türkiyede anime sektörünü çok geliştirir. sonuçta çocuklar okuma bilmiyorlar ve dublajlı çizgi film izliyorlar. bunun için de bir çok kanal var. animeler de dublajlanırsa bunun için de kanallar açılabilir.hatta sektör geliştikçe manga satan figür satan dükkanlar da fazlalaşır.  yaptığınız iş için sizi tebrik ediyorum gerçekten büyük emek var.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

takip. stüdyo lazım adam gibi sizin için. o zaman birşeyler başarabilirisiniz. ilk denemeniz gayet başarılı olmuş

 

Yorumunuz için teşekkür ederiz ^^

 

 

animelerin dublajlanması türkiyede anime sektörünü çok geliştirir. sonuçta çocuklar okuma bilmiyorlar ve dublajlı çizgi film izliyorlar. bunun için de bir çok kanal var. animeler de dublajlanırsa bunun için de kanallar açılabilir.hatta sektör geliştikçe manga satan figür satan dükkanlar da fazlalaşır.  yaptığınız iş için sizi tebrik ediyorum gerçekten büyük emek var.

 

Cidden öyle.Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

 

 

Amcanın sesi çok yapmacık onun dışında özellikle baş karakter çok iyi emeğinize sağlık ^_^

 

Amca'nın sesinin normalde de öyle olduğuna karar vermiştik ama herkes olmamalı dedi konuda ^^' Sonraki bölümlerde düzelteceğiz.Ana karakter iltifatı için çok teşekkür ederim.İnşallah devam edeceğiz.

 

 

Çok çok iyi düşünmüşsünüz :) Seslendirmeleri de gayet iyi buldum. Lütfen çalışmalarınıza tam gaz devam edin ve pes etmeyin ^^ . Daha da ilerleyin :) Elinize emeğinize sağlık ^^

 

Desteğiniz ve yorumunuz için ekibim adına teşekkür ediyorum.

 

 

Japonca olmadığı için garip geldi umarım alışırım...

 

Ahaha ^^ Türkçe'si de bi' güzel oluyor ya.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.