Jump to content

Jump Super Anime Festa Etkinliği - Gintama Özel Bölümü


Rassvet

Önerilen İletiler

Selamlar,

Geçen hafta çeviri grubumuzun blogundaki haber yazımızda belirttiğimiz gibi, bu hafta Gintama mangasının sürpriz bir haberi var. Sonbaharda Japonya'nın 6 şehrinde düzenlenecek olan Jump Super Anime Festa etkinliğinde gösterilmek üzere "gözyaşlarıyla dolu" özel bir bölüm yayınlanacak. İlk gösterim tarihi ise 9 Kasım 2014.

Her ne kadar Gintama-severlerin dört gözle beklediği yeni anime sezonu haberini alamamış olsak da, bu etkinlik sonrası yeni bir sezonun duyurulma olasılığı da var.

Son Gintama filmi olan "Gintama Sonuç Arc'ı: Sonsuza Kadar Yorozuya" ile animenin bittiği duyurulmuş, geri dönüşünün ise bu filmin hasılatına bağlı olabileceği söylenmişti.

Kaynaklar:
Yorozuya - OtakuTürk Gintama Çeviri Grubu blog haberi
Anime News Network - JSAF Haberi
Son Gintama Filmiyle İlgili Tartışma

 

(Resim: Manganın 502. bölümünün renkli sayfası)

21seih.jpg

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben hala final yapmadıklarına yine şaka yaptıklarına inanıyorum. asfadsfasdf  :ph34r:

Yeni sezon gelirse manga bitmeden animesinin biteceğine hayatta inanmam. :D Gerçi bu çok küçük bir ihtimal.  :unsure:

Özel bölümü bekliycez artık. 

 

Bilgilendirme için teşekkürler.  :lol:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Nedense Japonlar bizler kadar Gintamaya değer vermiyorlar diye düşünüyorum.Gag tarzı olsada cidden yeri geldiğinde güldürmekden ağlatan ,yeri geldiğinde de ciddi ciddi duygulandıran aksiyonu ve parodisi bol bir seri.Açıkcası buna benzer parody yüklü uzun ve tutunmuş bir seri daha görmedim.Gerek karakterleriyle gerekse kendine goril diyen mangakasıyla daha dolu dolu bir ton bölüm izlemek isterim :D

Bknz: Yeni sezonun geleceğini uman gencin dramı -_-

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

9 kasımda gelcek yeni bölüm çoğu kişin anime ve film beklentsi vardı ama anime gelmiceksede sonraında bi film olsa en azından :S

 

Bence animenin gelme olasılığı yüksek. Şimdiden anime ile manga arasında 90 bölüm var, kasıma kadar bu sayı daha da artacak. 50 bölümlük bir sezon için yetecek kadar manga bölümü olacaktır.

 

Ayrıca duyduğum kadarıyla animenin son sezonunun ilanı da yine bir Jump Festa etkinliğindeki özel bölümden sonra yapılmış. O yüzden umutla bekleyen epey bi hayran var :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.