Jump to content

No Game No Life


Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 24
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Abartanlar var.Ancak abartılıcak bir anime değil.Basit olayları çok iyiymiş gibi gösterildi.Renkler ilk başta gözlere zarar zamanla alışılıyor.Ecchi bazı yerlerde gerksiz...10/7

 

2 sahne güzel...Santranç ve finaldeki o son para oyunu....Diğerleri saçmaydı.İmkansızlıklarla dolu oyunlardı...

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yaz sezonunun en iyi animesi diyebilirim. Her türlü kitleye hitap etmesi bence en iyi kısmı. Ecchi severlere, fantastik - büyü sevenlere, oyun animeleri sevenlere falan. Çoğu oyun gerçek hayattaki matematik kurallarına uyularak oluşturulmuş zaten. Slice-of-life olmayan fantastik bir animede mantık aramanın pek alemi yok. Bu anime abartılıyorsa SAO ne artık bilemiyorum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

İyi final yaptılar.Bu yılın en iyi animeleri arasındaydı 1. değilse 2. dir kesin tam yerinde kestiler 12 bölüm yerine 25 bölüm yapsalardı daha iyi olurdu.Bu kış gelmezse yazık ederler çok bekleyip.Bunun dışında ecchi bakımından hafif sansürlü ve ecchi kısımları komik alaycı biçimde anlatmışlar olaylar hızlı geliştiği için pek sıkılıcağınızı sanmıyorum izlerken.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

Çok kısa sürede büyük başarı elde etmiş bir animedir kendisi. Benim de favori animelerim arasında yerini almıştır. Beğenerek, hayranlıkla ve tekrar tekrar izlediğim bir seri. Çok eleştiriliyor, bazı kimseler tarafından beğenilmiyor. Benim genel görüşüm, "No Game No Life"ın rengarenk, pamuk şeker tadındaki dünyası belki çocuksu basit geliyor bazı kitlelere. Ama bu animeyi bu kadar güzel yapan şu zamana kadar alışagelmişin dışında olan bu renkli dünyasıydı. İzlerken hayal gücümü sonuna kadar körükledi. Ve bu kurgu daha önce benzerini görmediğim harika görsellerle süslenmiş haldeydi. Parıltılı göz kamıştırıcıydı benim için.

 

Özellikle Jibril ile oyun oynadıkları bölüme hep hayran kalmışımdır. Kurgusu olsun, işlenişi olsun harika bir bölümdü. Bir de buna Jibril'in kendi başına aşırı sevimli bir karakter olması eklenince... Ipad'deki kitapları görünce ağzının suyunun aktığı o yüz ifadesi hep gözümün önündedir ^_^

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.