Jump to content

Selamlar...


CountTyomich

Önerilen İletiler

Selamlar. İsmim Artem , 23 küsür yaşındayım. Biraz yaşlı sayılabilirim galiba. Fotoğrafçılık yapıyorum. Aslında hala okuyorum da , neyse. izlediğim animelere girmeyeceğim. ama pek çok önemli seriyi bitirmiş ve hala takip etmekteyim. Ve hala çerez ,arka planda kalmışlarıda izlemekteyim. ( kısaca işsiz , güçsüz birisiyim. : :D)

 

 Oyun oynarım , kitap okurum , yazarım - çizerim ( son ikisi tamamen can sıkıntısına kaptırınca kendimi) , dediğim gibi -şu aralar pek çıkamasamda- fotoğraf çekerim. 6 ay öncesine kadar LoL ve HoN oynamışlığım olsada en sonunda Smite isimli MOBA'ya kapak attım.

 

 Söyleyebileceğim bu kadar , en azından aklıma gelenler. Soru cevaplamayı severim vs.vs. 

 

Aklınızda tavsiye edebileceğiniz animeler varsa duymak isterim. Tür pek fark etmez , sürükleyici olsun yeter ( Claymore , Psyco-Pass , Ao no Exorcist , vs. vs gibi)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 29
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Hoş geldin :D   Bu da 400 Günlük hedefime ulaştım :D

Hoşgeldin .  ^_^ 

Moba dışında başka oyun oynamak istersen benide bulabilirsin. Sana göre küçüğüm ama saygıda kusur etmeden iyi bir oyun sergilerim, sadece bir mesaj uzağındayım. 

 

Bu arada Noragami, FairyTail, Log Horizon, Mirai Nikki, Monster, Code Geass izleyebilirsin hepsi birbirinden güzel animelerdir.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hoşgeldin yaşıt sayılırız :) 

D.Gray Man , Mirai Nikki , Code Geass, Ergo Proxy, Darker Than Black , Deadman Wonderland , Elfen Lied , Gantz , Gintama eğer bu animelerden izlemediğin varsa öneririm hepsi de güzel animelerdir.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.