Jump to content

Selamlar...


CountTyomich

Önerilen İletiler

Hoşgeldin keyifli zaman geçirmeni dilerim :) Nasıl Dotacılar Lolü küçük görür Honcularda Dotacıları kücük görür  :P Smite adlı mobaya bakmıştım poseidona falanda 2 el oynadım sarmamıştı  :lol: 

 

Açıkçası diğer üçü sarmadı. Dota'yı ta daha sadece bir harita modundan ibaretken oynuyordum.ama artık baydı. muhtemelen kartopu efekti ve benzeti bireysel zamazingolardan dolayı. HoN , Dota , LoL hepsi aynı Eh elbette Smite'da bundan nasiplendi ama daha fazla takım oyunu olduğunu hissettim.Neyse hoşbulduk demeyi unutmayayım.

 

Hoş geldin :D

 

Bu da 400 Günlük hedefime ulaştım :D

 

hoşbulduk(Adam bizi basamak olarak kullandı ciddi ciddi  :blink:    )

Hoş geldin :) Code Geass izlemeni öneririm

 

Hoşbuldum. Şimdi söyleyeceğimi sakın üzerinize alınmayın derim. Belki biraz sert tepki bile olabilir bilemiyorum.(ne yazık ki Türkçe'yi tam teşekküllü kullanamıyorum hala) Ama hep aynı şeyler öneriliyor. bir tek farklı h3n4 birşeyler önerdi. oraya bir yerlere izlediklerimi ve izlemeye devam ettiklerimi liste şeklinde koydum. ayrıca önemli serileri bitirdiğimi belirttim,sanırım... :D  daha farklı önerilerde bulunmanızı rica ederim  :rolleyes:

 

Dediğim gibi kişisel birşey değil,belkide daha farklı kelimeler kullanılabilirdi ama bilmiyorum o kelimeleri kusura bakmayın. :unsure:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 29
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Hoş geldin :D   Bu da 400 Günlük hedefime ulaştım :D

Ben 1 günde 87 ileti atmıştım :huh:  sen yine iyisin  ;)  (Sonuç:BAN yemek oldu tabiki :D)

 

Konu hortlatmıyorum bir de mantıklı şey yazıp ileti sayını da belirtiyorum sadece.

 

Sen öyle yaptın demiyorum. Bir de hatıra olsun. Bundan bir iki ay sonra bakıp vay be yeni tanışma bölümüm, daha yeni 400 olmuşum diyebilirim :D

 

(404)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Konu hortlatmıyorum bir de mantıklı şey yazıp ileti sayını da belirtiyorum sadece.

 

Sen öyle yaptın demiyorum. Bir de hatıra olsun. Bundan bir iki ay sonra bakıp vay be yeni tanışma bölümüm, daha yeni 400 olmuşum diyebilirim :D

 

(404)

Benimki cahillikten zaten , iyi taktik bulmuşsun sende :D (Nereye gidiyosun diyicem konu dışına cıkıcaz iyice.)

 

Neyse ben kaçayım konuyu saptırmadan , daha erene imza yapacaz. (yapmayı bilmiyorum yapmaya çalışıyorum.)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Öncelikle hoş geldin. Anime olarak orada Berserk'i görmediğimde yıkıldım resmen. Vakit kaybetmeden başlamalısın bana kalırsa. Ayrıca higurashi, major, gun grave , black rock shooter... Bunlara da bir göz atabilirsin. İyi forumlar. :)

 

Ne yazık ki zevklerimiz biraz farklı.Berserk'e başlamıştım. ama ne yazık ki yarım biraktığım birkaç animeden birisi. aslında bakarsan gungrave'de onun gibi bir bölüm izleyip bıraktım. bana biraz(baya) Trigun'ı hissettirdi. Vo onuda komedi unsuruna ramen zor bitirmiştim.

 

 Ve spor konusunu sevemiyorum bir türlü animede...

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Selamlar. İsmim Artem , 23 küsür yaşındayım. Biraz yaşlı sayılabilirim galiba. Fotoğrafçılık yapıyorum. Aslında hala okuyorum da , neyse. izlediğim animelere girmeyeceğim. ama pek çok önemli seriyi bitirmiş ve hala takip etmekteyim. Ve hala çerez ,arka planda kalmışlarıda izlemekteyim. ( kısaca işsiz , güçsüz birisiyim. : : :D

 

 Oyun oynarım , kitap okurum , yazarım - çizerim ( son ikisi tamamen can sıkıntısına kaptırınca kendimi) , dediğim gibi -şu aralar pek çıkamasamda- fotoğraf çekerim. 6 ay öncesine kadar LoL ve HoN oynamışlığım olsada en sonunda Smite isimli MOBA'ya kapak attım.

 

 Söyleyebileceğim bu kadar , en azından aklıma gelenler. Soru cevaplamayı severim vs.vs. 

 

Aklınızda tavsiye edebileceğiniz animeler varsa duymak isterim. Tür pek fark etmez , sürükleyici olsun yeter ( Claymore , Psyco-Pass , Ao no Exorcist , vs. vs gibi)

 

 

Hoşgeldin :D Ben forumun sevilmeyen Furkiş neden sevilmeyen olduğumu ilerilerde mutlaka anlarsın :D Önereceğim aniimeler Tokyo Ghoul,No Game No Life,Black Bullet. :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.