Czyszczenie 8 Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Merhaba, ismim İsmail anime kültürüne yeni başlayanlardanım.Daha önce anime ile ilgili bazı tecrübelerim olmuştu.Naruto takip eden arkadaşlarım vardı ve bu sayede bende bu işe ısındım.Açıkçası benimde animeye başlama nedenim Naruto, başka anime izler miyim bilmiyorum.Naruto gibi heyecanlandırıcı ve sürükleyici anime varsa izleyebilirim.Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi animeler. Link to post Share on other sites More sharing options...
ARE-YOU-SURE 146 Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Hoş geldin :D Link to post Share on other sites More sharing options...
h3n4 20 Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Hoşgeldin :)Naruto güzel animedir ama emin ol daha çok anime var güzel olan izlersin başka animelerde bence :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2715 Posted July 18, 2014 Forum Admin Share Posted July 18, 2014 Naruto konusu karakter bolluğu nedeni ile bugünün üç büyük animesi içinde sayılıyor :) diğerleri Bleach ve One Piece .. Onlara da bakmanı tavsiye ederim.. Ayrıca seni Narutodan saha fazla etkileyecek bir suru küçük seri var :) hatta anime işine el atmışken manga da oku derim :) Hoş geldin İsmail :) umarım anime işinde kalıcı olursun :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Czyszczenie 8 Posted July 18, 2014 Author Share Posted July 18, 2014 Hoşgeldin :)Naruto güzel animedir ama emin ol daha çok anime var güzel olan izlersin başka animelerde bence :)Hoş buldum, daha güzel animeler mutlaka vardır ama Naruto baya sürükleyici oldu 5 günde 140.bölüme geldim :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Czyszczenie 8 Posted July 18, 2014 Author Share Posted July 18, 2014 Naruto konusu karakter bolluğu nedeni ile bugünün üç büyük animesi içinde sayılıyor :) diğerleri Bleach ve One Piece .. Onlara da bakmanı tavsiye ederim.. Ayrıca seni Narutodan saha fazla etkileyecek bir suru küçük seri var :) hatta anime işine el atmışken manga da oku derim :)Hoş geldin İsmail :) umarım anime işinde kalıcı olursun :)Hoş buldum, Bleach ve One Piece serilerini az çok biliyorum ama nedense Naruto kadar sürükleyici olmuyor. Mangayada biraz baktım, pek hoşuma gitmedi kitap okumaktan pek farkı yok gibi geldi, o konularda pek motive olamıyorum. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shotdown 36 Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Hoşgeldin İsmail keyifli vakit geçirmeni dilerim forumdaki ortam güzeldir :) Naruto konusu karakter bolluğu nedeni ile bugünün üç büyük animesi içinde sayılıyor :) diğerleri Bleach ve One Piece .. Onlara da bakmanı tavsiye ederim.. Ayrıca seni Narutodan saha fazla etkileyecek bir suru küçük seri var :) hatta anime işine el atmışken manga da oku derim :)Hoş geldin İsmail :) umarım anime işinde kalıcı olursun :)Ben diğer 2 büyüklere çok daha sonra bakmasını tavsiye ederim 3 büyükleri ard arda izler ise 10 12 bölümlük animeleri yadırgayabilir ^_^ ve ve ve 4.büyük nerede FT de 3 büyüklere katılarak 4.büyük oldu diye biliyordum :/ Link to post Share on other sites More sharing options...
h3n4 20 Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Hoş buldum, daha güzel animeler mutlaka vardır ama Naruto baya sürükleyici oldu 5 günde 140.bölüme geldim :) Anlıyorum ben uyumadan izlemiştim yetişmek için en son zombi gibi geziyordum :) Artık animelere giriş yaptığına göre devamı gelir :) Link to post Share on other sites More sharing options...
free word 403 Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 hoş geldin bende Ayhan bleach-ao no excorcist-fairy tail-d. gray man magi sword art online great teacher onizuka vs. animeleri öneririm şimdilik aklıma bunlar geldi :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Czyszczenie 8 Posted July 18, 2014 Author Share Posted July 18, 2014 Anlıyorum ben uyumadan izlemiştim yetişmek için en son zombi gibi geziyordum :) Artık animelere giriş yaptığına göre devamı gelir :)Anime işini bırakmayı düşünmüyorum, tabi güzel animeler bitine kadar.Animeler bitse de forum ortamını bir kaç gündür takip ediyorum açıkçası gayet sıcak bir ortam var koyu muhabbetler dönüyor gibi. Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts