Jump to content

One Piece 3D2Y Özel Bölümü Videosu


Skadi

Önerilen İletiler

15. Yıla Özel One Piece 3D2Y Özel Bölümü Videosu

 

jzZUkgN.jpg

30 Ağustos 2014 tarihinde One Piece animesinin 15. yılına girmesi şerefine 2 saatlik One Piece 3D2Y özel bölümü yayımlanacağı haberi daha önce duyurulmuştu. Şimdi de bu özel bölüm ile ilgili kısa bir fragman yayımlandı.

 

 

 

 

Eiichiro Oda tarafından tasarlanan Moa Moa meyvesinin gücüne sahip Bandy World isimli yeni bir karakter içerecek iki saatlik bu özel bölümde Bandy, Impel Down’dan kaçtıktan sonra tayfasını tekrar toplamış ve terör estirmeye başlamıştır. Dünya Hükümeti, Shicibukai’leri bu göreve atamıştır ama onların da çoğu kaçırılmıştır. Bandy’nin yeni hedefi Boa Hancock’tur. Luffy’nin Hancock’u kurtarmak için maceralara gireceği bu özel bölümde göreceğimiz diğer bazı karakterler ise şunlar: Buggy, Mr. 3, Mihawk, Perona, Akainu.

Anime ve mangada olmayan bu özel bölüm için serinin mangakası Eiichiro Oda ise şunları söylüyor: “Çok şaşırtıcı bir sonla karşılaşacaksınız. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum.”

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 22
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

15. Yıla Özel One Piece 3D2Y Özel Bölümü Videosu   30 Ağustos 2014 tarihinde One Piece animesinin 15. yılına girmesi şerefine 2 saatlik One Piece 3D2Y özel bölümü yayımlanacağı haberi dah

Böyle uzun anime serilerinin ovalarıda filmleride dandik oluyor genellikle, neyse çıksın göz atarız :P

Önceden bildirdiğiniz iyi olmuş. Teşekkür ederim peki bu bölümün ne zaman çıkacağı belli mi ?

Posted Images

Çıksada izlesek ya bari diğerlerini de kıyıdan köşeden gösterse bari :D  Bu arada ne için şikayet ediyorsunuz anlamıyorum  2 yıl tayfasını düşündü adam FB olması çok normal hayret bir şey çizimlerde kaliteli duruyor bakalım ne olacak :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Konusu İlginç birşeye benziyor bakalım Moa Moa meyvesi neymiş Öpücüğü anımsatıyor insana ama hadi bakalım :D

 Moa moa ingilizce de more more diye geçiyor yani çoğalma meyvesi büyük ihtimal dokunduğu şeyi çoğaltıyor galiba ama nasıl olacak bilmiyorum. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.