yusufakyurt 40 Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 Merhaba arkadaşlar, Otaku Sekai içerisinde takılan bir çok arkadaş burada da olduğu için bilgilendirme konusunu da buraya açma gereksinimi duydum. Öncelikle Otaku Sekai Türkiye'nin ilk anime ve manga sosyal paylaşım platformudur. • Sıkça Sorulan Sorular • Üyelikler ne zaman kapatılacak ? Üyelikler, 23.07.2014 15:03'de kapatılacaktır. Davetiye sistemi olacak mı ? Şimdilik yapım aşamasında şöyle bir görsel sunayım. Neden üyelikleri kapatıyorsunuz ? Neden üyelikleri kapattığımız konusuna gelince, içeride farklı bir ortam yarattık kimsenin kimseye zararı olmayan herkesin birbiriyle kaynaşmasının hat safhada olduğu bir platform. Bu platform'ada böyle bir uygulama getirmemizin tek amacı içeride arındırılmış bir platform yaratmaktı. Kaç aydır açıksınız ? Bugün 10. ayımıza giriş yapmış bulunuyoruz. Site istatistiklerimiz aynen şu şekildedir. Toplam Kullanıcı: 2371 - Toplam Gonderi Sayisi :60030 - Toplam Yorum: 72160" Site içerisinde neler bulunmakta ? İzlediğiniz anime, manga, müzik, resim paylaşım gibi özellikleri bulunmakta. Bunun yanı sıra Özel Mesajlaşma sistemide bulunmaktadır. Site orjinal çizgisinden 1 kez bile kaymamıştır. Bulunduğumuz yolda emin adımlarla ilerliyoruz Site içerisinde yasak olan şeyler nelerdir ? Hentai türevi şeyler paylaşmak yasaktır. Ecchi ve Yaoi resim ve videolar içinde günlük sınırımız 5'tir. 5 taneden fazla paylaştığınız anda tespit edildiğinde ilk başta uyarı, 2.sinde site kuralları gereği ban sebebidir. Site içerisindeki kullanıcı adım Niklaus'tur. Site içerisinden bana ulaşabilirsiniz. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 neyse ki üyeyim hem de ilk üyelerden. ortamı güzel yeni arkadaşlar edindim. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ozibu51 0 Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 http://forum.turkanime.tv/topic/12202-sitenizin-youtube-kanal%C4%B1n%C4%B1z%C4%B1n-uygulamas%C4%B1/?view=getnewpost Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts