yes23 6 Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Merhaba arkadaşlar. Ben Uğur. 16 yaşındayım, Mersin'de yaşıyorum. Anime konusunda forumdakiler kadar deneyimli değilim ama o da zamanla olacaktır herhalde. Anime izlemenin dışında şu an Toriko adlı animeyi çevirenlerden biriyim TAÇE'de. Sonbahar döneminde de World Trigger adlı bir animeyi çevireceğim. Sanırım 12 veya 25 bölümlük bir anime olacak. Mangası daha 60. bölümde çünkü. Anime dışında programlamayla ilgileniyorum. Siz de programlamayla, oyun geliştirmeyle ve benzeri konularla ilgileniyorsanız benim de yöneticilerinden biri olduğum siteye gelebilirsiniz (reklam mı bilmediğim için linki koymuyorum, profilimde sitenin adresi yer alıyor). Bir yıl boks yapmışlığım var ama bazı aksilikler yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Boks hikayesi en azından üniversiteye kadar rafa kalkmış durumda. Yine de sporla, sağlıkla ilgili sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz, bayağı araştırma yaparım. Son çıkan oyunların çoğunu oynarım ve bundan zevk alırım. Anime konusunda geri olmamın sebeplerinden biri de bu aslında. Güzel bir oyun çıktıysa oyunu animeye tercih edebilirim. Şu an çok oyunculu bir oyun oynamıyorum ama sonbaharda belki başlayabilirim. O konuda öneriniz varsa yazmaktan çekinmeyin. Model United Nations denilen bir organizasyona iki kere katıldım, bu senenin sonunda dört kere katılmış olacağım. Eğer siz de bu organizasyona katılıyorsanız, birlikte resolution yazarız artık. Kitap okumayı aslında severim ama son zamanlarda tüm kitaplar birbirinin kopyası gibi geliyor. O yüzden şu sıralar pek kitap okuduğum söylenemez. Klasikleri okumaya başlayacağım yakında. MAL sayfam: http://myanimelist.net/profile/yes23Not: MAL'da arkadaş eklersiniz artık, hiç arkadaşım yok :( Barış D. Baryshx 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Adige 107 Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Aramıza hoş geldin Uğur bende Tuğrul :) Çevirilerinde başarılar. Bende o siteyi çok sık kullanırım ekledim hemen kabul edersin :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Miraba çevirmen-san ;) Link to post Share on other sites More sharing options...
Furkiş 8 Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Merhaba,bende Furkan kod adı Furkiş. :P Online oyun istiyorsan S4League,Blade and Soul,LoL,Lost Saga,ve Knight'ı tavsiye ederim. :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Cувєя efsanedir. :) 181 Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Hoş geldin Link to post Share on other sites More sharing options...
yes23 6 Posted July 22, 2014 Author Share Posted July 22, 2014 Hoş bulduk arkadaşlar :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Godfrey 36 Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Hoşgeldin. Forumda iyi vakit geçirmeye bak Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2715 Posted July 22, 2014 Forum Admin Share Posted July 22, 2014 Hoş geldin Uğur :) 16 yaşında olduğuna emin misin :D cv n benimkinden kabarık maşallah :DYazma şeklin falan da çok olgun 6 yıl Mersinde yaşamış birisi olarak Mersin Merkezden olduğuna inanmıyorum :D Tarsuslu falansındır herhalde :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Siesta 73 Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Hoşgeldin*-* Link to post Share on other sites More sharing options...
Cold Dewil 722 Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Selam Genç ^_^ Hoşgeldin Foruma... Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts