Jump to content

Cinnet Fansub

ozman
 Share

Recommended Posts

Cinnet Fansub'a Giriş Buradan = http://cinnetfansub.wordpress.com/

Animeler:

black lagoon-tamamlandı
fmp fumoffu-tamamlandı
mushishi-tamamlandı
spice and wolf sezon1-oav-2 -tamamlandı
Eve no jikan-tamamlandı
armitage iii oav-tamamlandı
Hyper vision gunnm-tamamlandı
bartender- tamamlandı.

Redline-tamamlandı
chrome shelled regios-tamamlandı
birdy the mighty-tamamlandı.
Golgo 13the professional- tamamlandı
ghost in the shell-stand alone complex 2 nd gig-tamamlandı
Gun smith Cats-tamamlandı.

akame ga kill 3/24

mardock scramble-tamamlandı.

MANGALAR:

X blade-tamamlandı
raiders-14/
 deep love tamamlandı
My balls 1/....
battle angle alita-tamamlandı
Gantz-ilk 105 bölüm +
One piece-51 bölüm
Fma-10 bölüm
Vinland saga-103/...
Eden:it s an endless world 91/128

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Cinnet Fansub'a Giriş Buradan = http://cinnetfansub.wordpress.com/   Animeler: black lagoon-tamamlandı fmp fumoffu-tamamlandı mushishi-tamamlandı spice and wolf sezon1-oav-2 -tamamlandı Eve no jikan-t

valla guro damarlarım depreştiğinden gantz çevirmiştim...ama illa guru anime dersen   Genocyber,Urutsukidoji,Devilman,shadow star narutaru, yenilerden çevirdiğim mardock scramble da izleyebilirsin izl

@cold dewil:mangaturkteki gantz çevirisindeki o notu sleeper yazdı benim ilk manga editörümdü,şu an 5 .editörümü eskitiyorum:D,   suran hariç 106 bölümdeki çeviriler bana aitti,işte kiriyama ve sleepe

eee,gantzı 2005 mi2004 mü o zamanlar çevirmeye başlamıştım,10 sene oluyor artık...dinazor oldum bu konuda resmen:(

Hmmm şu gantz animesini çeviren sen misin, darko? bunu söylemeden geçemeyeceğim, gantz acemiliğine gelmiş sanırım veya ingilizce referans aldığın altyazıda sorun vardı, çeviriyi beğenmemiştim, sen o seriye V2 yaparsan çok hora geçer, baya bir yırtınmıştım diğer fansublara şu gantz'ı tekrar çevirin diye, animebase yapmıştı tekrar çeviriyi ama bir türlü piyasaya çıkmadı o çeviri

yooo,ilk gantz mangasını ben çevirmiştim...ganzın animesini izlemeye uğraştım ne fakat 3.bölümde kapamak zorunda kaldım ne yazıkki

sansürden,ve yavaşlıktan nefret ettim anime de...

gerçek bir gantz animesi çekilse ortalığı hoplatır ama çekilemez (vahşet,seks,bir sürü sebepten)

Ben de bir zamanlar Chrome Shelled Regios altyazisi ariyordum. Sitedeki videolarin ucmus oldugu donemde. Sizi bulunca bayagi sevinmistim. Hatta blog yazilariniz da garip ve ilgi cekiciydi. Simdi siteye tekrar girip bakacak zamanim yok ama kolay gelsin diyeyim dedim. :D

yooo,ilk gantz mangasını ben çevirmiştim...ganzın animesini izlemeye uğraştım ne fakat 3.bölümde kapamak zorunda kaldım ne yazıkki

sansürden,ve yavaşlıktan nefret ettim anime de...

gerçek bir gantz animesi çekilse ortalığı hoplatır ama çekilemez (vahşet,seks,bir sürü sebepten)

Gantz anime ve manga spoiler içerir ;)

Öyle diyorsunda, gantz'da 14 veya 16'ncı bölümde bir sahne var, hentai resmen :lol: gerçi dediğin gibi geri kalan kısımlar sansürlü, bu arada mangası tam bir hayal kırıklığı oldu benim için, o nasıl bir final aga, türk filmi gibi :P mutlu ve huzurlu sonlardan, mutsuz ve huzursuz oluyorum, özellikle seinen seri olunca  :D anime ve mangada Guro'ya kayıyorum hep, gerçi gantz'da guro seri sayılır, karakterlerin alayı harcanıp tekrar tekrar diriltiliyor, boru mu ana karakteri bile geberttiler kaç kere, bunu animelerin çoğunda göremezsin  :blink: