ozman 12 Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Cinnet Fansub'a Giriş Buradan = http://cinnetfansub.wordpress.com/ Animeler:black lagoon-tamamlandıfmp fumoffu-tamamlandımushishi-tamamlandıspice and wolf sezon1-oav-2 -tamamlandıEve no jikan-tamamlandıarmitage iii oav-tamamlandıHyper vision gunnm-tamamlandıbartender- tamamlandı.Redline-tamamlandıchrome shelled regios-tamamlandıbirdy the mighty-tamamlandı.Golgo 13the professional- tamamlandıghost in the shell-stand alone complex 2 nd gig-tamamlandıGun smith Cats-tamamlandı.akame ga kill 3/24mardock scramble-tamamlandı. MANGALAR:X blade-tamamlandıraiders-14/ deep love tamamlandıMy balls 1/....battle angle alita-tamamlandıGantz-ilk 105 bölüm +One piece-51 bölümFma-10 bölümVinland saga-103/...Eden:it s an endless world 91/128 Barış D. Baryshx, Cold Dewil, torotoro and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Kolay gelsin, Anime listenize baktımda, Seinen serilere akmışsınız :admire-onion-head-emoticon: klasik anime saçmalıklarından bıkmış kişileri bu tarafa alalım, pilis :angel1-onion-head-emoticon: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ozman 12 Posted July 22, 2014 Author Share Posted July 22, 2014 eee,gantzı 2005 mi2004 mü o zamanlar çevirmeye başlamıştım,10 sene oluyor artık...dinazor oldum bu konuda resmen:( Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 profil fotoğrafın fena :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 eee,gantzı 2005 mi2004 mü o zamanlar çevirmeye başlamıştım,10 sene oluyor artık...dinazor oldum bu konuda resmen:(Hmmm şu gantz animesini çeviren sen misin, darko? bunu söylemeden geçemeyeceğim, gantz acemiliğine gelmiş sanırım veya ingilizce referans aldığın altyazıda sorun vardı, çeviriyi beğenmemiştim, sen o seriye V2 yaparsan çok hora geçer, baya bir yırtınmıştım diğer fansublara şu gantz'ı tekrar çevirin diye, animebase yapmıştı tekrar çeviriyi ama bir türlü piyasaya çıkmadı o çeviri Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ozman 12 Posted July 22, 2014 Author Share Posted July 22, 2014 yooo,ilk gantz mangasını ben çevirmiştim...ganzın animesini izlemeye uğraştım ne fakat 3.bölümde kapamak zorunda kaldım ne yazıkki sansürden,ve yavaşlıktan nefret ettim anime de... gerçek bir gantz animesi çekilse ortalığı hoplatır ama çekilemez (vahşet,seks,bir sürü sebepten) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Toprakezgi 880 Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Ben de bir zamanlar Chrome Shelled Regios altyazisi ariyordum. Sitedeki videolarin ucmus oldugu donemde. Sizi bulunca bayagi sevinmistim. Hatta blog yazilariniz da garip ve ilgi cekiciydi. Simdi siteye tekrar girip bakacak zamanim yok ama kolay gelsin diyeyim dedim. :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Macy 1 Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Kolay gelsin diğer çalışmalarınızı da bekliyoruz :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 yooo,ilk gantz mangasını ben çevirmiştim...ganzın animesini izlemeye uğraştım ne fakat 3.bölümde kapamak zorunda kaldım ne yazıkki sansürden,ve yavaşlıktan nefret ettim anime de... gerçek bir gantz animesi çekilse ortalığı hoplatır ama çekilemez (vahşet,seks,bir sürü sebepten)Gantz anime ve manga spoiler içerir ;)Öyle diyorsunda, gantz'da 14 veya 16'ncı bölümde bir sahne var, hentai resmen :lol: gerçi dediğin gibi geri kalan kısımlar sansürlü, bu arada mangası tam bir hayal kırıklığı oldu benim için, o nasıl bir final aga, türk filmi gibi :P mutlu ve huzurlu sonlardan, mutsuz ve huzursuz oluyorum, özellikle seinen seri olunca :D anime ve mangada Guro'ya kayıyorum hep, gerçi gantz'da guro seri sayılır, karakterlerin alayı harcanıp tekrar tekrar diriltiliyor, boru mu ana karakteri bile geberttiler kaç kere, bunu animelerin çoğunda göremezsin :blink: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ozman 12 Posted July 22, 2014 Author Share Posted July 22, 2014 valla guro damarlarım depreştiğinden gantz çevirmiştim...ama illaguru anime dersen Genocyber,Urutsukidoji,Devilman,shadow star narutaru,yenilerden çevirdiğim mardock scramble da izleyebilirsin izleyeceksindaha da var ama işte Barış D. Baryshx 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts