bLacqRoot 32 Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Net gitmişti çizim yapiyim dedim.10 üzerinden kaç verirsiniz ? Ve Burda güzel çizimler yapan var gerçekten önereceğiniz bir şeyler varsa çok memnun olurum.(Hayıtımdaki 5.Çizim :D)Uchiha Sasuke 1 Uchiha Sasuke 2 Death - Darksiders 2 Shepard - Mass effect 3 Gardenya and Golge_Kaze 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Furkiş 8 Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Alınma ama boynundan yukarısını kes at 10/10 yüzü pek iyi çizememişsin ama yüz hariç diğer her şey harika olmuş. :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
bLacqRoot 32 Posted July 23, 2014 Author Share Posted July 23, 2014 niye la nesi var yüzün :D Zaten net gitmişti 20dk da filan çizdim acemiyim sayılır zaten :D Bu arada nesini beğenmedin yüzün belirtirsen diğer çalışmalarda ona göre düzeltirim kendimi Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
bLacqRoot 32 Posted July 23, 2014 Author Share Posted July 23, 2014 hmmm vücüt konusunda katılmasamda göz konusunda haklısın açık göz biraz fazla açığa çıkmış. Bu yüzü simetrik ve güzel çizmek için nasıl bir yöntem uygulayabilirim ki ?¿ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
bLacqRoot 32 Posted July 23, 2014 Author Share Posted July 23, 2014 bunun bir yöntemi filan vardı yuvarlak filan çiziyorlardı o nasıldı :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
asci 482 Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 bence 5.ye göre gayet iyi :)onun dışında uchiha amblemine dayanarak çizgi çalışması yapmanı önerebilirim Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Golge_Kaze 232 Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Bence yeni başlayan biri için fena değil, 10 üzerinden 7 bu forumda manga akademisi diye bir bölüm var bence oradan yararlanırsan yüzündeki oranları daha iyi çizebilirsin.. :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
bLacqRoot 32 Posted July 24, 2014 Author Share Posted July 24, 2014 bence 5.ye göre gayet iyi :)onun dışında uchiha amblemine dayanarak çizgi çalışması yapmanı önerebilirimteşekkürler. Çizgi çalışmasından ki kastın ne oluyor? ben biraz cahilim bu konularda :D Bence yeni başlayan biri için fena değil, 10 üzerinden 7 bu forumda manga akademisi diye bir bölüm var bence oradan yararlanırsan yüzündeki oranları daha iyi çizebilirsin.. :)Teşekkürler ...öyle bir bölüm olduğunu bilmiyordum :crying3-onion-head-emoticon: hemen oraya gidiyorum hemen :good-job-onion-head-emoticon: Golge_Kaze 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
VanHohenheimO_O 50 Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 çizgileri daha temiz yapmalısın,siyah yerleri daha iyi tara,biraz daha iyi olduktan sonra kaliteli kağıt al (en az 100gram),diğerlerinin dediği gibi oranlar çok önemli ayrıca yuvarlak yöntemine gerek yok daha doğrusu kendi tarzını bul ben önce saçtan başlarım. 5/10 (yine de forumdakilerin çoğundan iyisin) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
asci 482 Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 çizgi çaışması şu:elinin belli şekillere alışması hızlanması için yapılan alıştırma.eşit boy ve aralıklarda yatay,dikey çapraz,eğik çizgi çizmek.yuvarlak çizimi için elips için içten dışarı dıştan içeri ters yönlü spiraller geometrik şekiller gibi şeyler.günde 10-15 dk çalışırsan bile refleks haline geliyor bir yerden sonra Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts