Jump to content

The Last: Naruto the Movie Duyuruldu


free word

Önerilen İletiler

 The Last: Naruto the Movie, “Naruto’nun Sonu” Mu?

Sizlere 2012 yılında aktardığımız “Son Naruto anime filmi” diye geçen projeyle ilgili açıklama sonunda geldi. 6 Aralık 2014′te gösterime girecek olan Naruto filminin adında da “son” kelimesine vurgu yapılmış. The Last: Naruto the Movie adlı anime filmi manganın 15. yılına (ve belki de sonuna) denk geliyor.

 

72P2Wr.jpg

Weekly Shonen Jump’ın duyurduğu The Last: Naruto: The Movie’den ilk çizimler

 

The Last: Naruto the Movie’nin senaryosu mangaka Masashi Kishimoto tarafından hazırlanıyor. Anime ekibinin çalışmalarını denetleyen ve projenin başında olacak kişi de bizzat Kishimoto. Henüz senaryo ile ilgili bir detay paylaşılmadı ancak 31 Temmuz’da yayımlanacak olan Naruto Shippuuden 370 ile birlikte The Last: Naruto the Movie için kısa bir teaser yayımlanacak. Ertesi günü ise anime filminin tanıtım videosu yayımlanacak.

Bahsi geçen anime filmi duyurulduğundan beri final niteliği taşıyacağı söylentileri bulunuyordu. Filmin adı da bu konuda serinin hayranlarını endişelendirmiyor değil. Üstelik Masashi Kishimoto manganın finaline dair yaptığı açıklamada mangayı 2014′te sona erdireceğini söylemişti. Ancak bu filmde bahsedilen “son” farklı bir şeyin sonu da olabilir. En sağlıklısı filmin tanıtım videosu yayımlandıktan sonra yorum yapmak olacaktır. Kishimoto’nun da şimdiye kadar söylediği birçok şeyi gerçekleştiremediği ve yeri geldiğinde bunlar için özür dilediği de unutulmamalı. Bütün bunların dışında Weekly Shonen Jump’ta “Naruto’nun Yeni Döneme Başlangıç Projesi” ifadesinin kullanılması da kafaları karıştırıyor. Bunun altından bir sürprizin çıkıp çıkmayacağı da ayrıca merak konusu.

Sizce nasıl bir Naruto filmi yapılıyor?

 

Kaynak:Anime fantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

:D haha o saç traş olmuş .çd galba :sadas .D :D

Ahaha gece gece gülecegim yoktu, sanırım çizimleri daha gerçekçi yapmaya çalışıyorlar film için? Bilemeyecegim Kishimoto'nun çizimi ile yakından  uzaktan alakası yok. Sevmedim ben bu naruto'yu.  :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Oha Naruto'nun saçı, tipi falan oha! The Last dediğine göre bence savaştan sonra Naruto'nun hokagelik dönemini falan anlatacak. Karakter tasarımı da ona göre yapılmış dikkat ederseniz. Naruto'da genç değil de yetişkin tipi, ciddiyeti var.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.