Jump to content

Önerilen İletiler

Vocaloid videolarının neredeyse bütün dillere çevrildiğini gördük ve bu işi sürekli ve düzenli yapıyorlar(Ama benden güzel yapıyorlar :\)

 

    Ben de başta en tanınmış ve bilindikleri kendim çevirerek (belki ilerde birileri gelir...) ve sublayarak paylaşmak istedim.

Umarım beğenirsiniz.....

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=8atyztP_LfU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Not:İngilizceden çevirdiğim için çeviride hatalar olabilir kusura bakmayın hatallarımı söylerseniz düzeltmeye çalışırım.

Not2:İstek parça alabilirim :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

çevirileri şarkıları dinlediğim halde pek merak etmememe rağmen eğer merak edenşer varsa ve bi eksiklikte varsa bu konuda yaptığın güzel bişi. Ben destek veririm. Daha önce çevrilmiş midir bilmiyorum ama merak ettiğim tek olan  vocaloid Eight - bad end night olabilir. Şimdiden saol.

 
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Daha önce tek tük çeviri yapanlar olmuş.Bu şarkı da çevrilmiş.Fakat benim yapmak istediğim Projectdivafr(Neredeyse bütün şarkıları fransızcaya çevirmişler.) veya amesubs(İngilizceye çevirmişler çoğu şarkıyı) gibi şarkıları düzenli ve mümkün olduğunca çok paylaşmak ki bir bakıma türkçe vocaloid hazinesi oluşturmak.

 

Mesela IA diye bir vocaloid var çıkalı 2 sene oldu 1 tane bile şarkısı çevrilmemiş.Halbuki bence şarkıları çok güzel. Örnek bir tane koyayım.

 

Ben başta çok bilindikleri,daha sonra ise yeni çıkmış vocaloid şarkılarını çevirmeyi düşünüyorum. Bad-end-night şarkısını da çeviricem elbette. desteğiniz için sağolun

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.