Jump to content

BTOOOM!


Önerilen İletiler

2ela4c4.jpg

 

 

Silahların kullanılmadığı, oyuncuların birbirlerini yenmek için çeşitli özelliklerde bombaları kullandıkları bir online oyun, BTOOOM!. Sakamoto Ryouta, okul ve iş hayatı olmayan, bütün gününü oyun oynayarak geçiren dünyadaki milyonlarca BTOOOM! oyuncusundan biridir. Dünyada sıralamasında önemli sayılacak bir seviyededir.

 

Birgün kendisini paraşütle bir ağaca asılı olarak bulur. Bulunduğu yer tropikal bir adadır ve Sakamoto buraya nasıl geldiğini bilmemektedir. Yanında kendisine ait olmayan bir çanta ile nerede olduğunu anlamaya çalışarak adada dolaşmaya başlar. Gördüğü bir adamın hiçbir sebep yokken kendisine bombalarla yaptığı saldırıdan zor kurtulur. Bir süre sonra nerede ve ne amaçla olduğunu anlar. Gerçek; bulunduğu adada kendisi gibi daha birçok insanın kedilerine verilmiş bombalarla birbirlerini öldürmeye çalıştıkları bir yer, BTOOOM! oyununun içerisinde olduğudur. Oyunda sahip olduğu tecrübe ile hayatta kalmayı başaran Sakamoto, yol arkadaşları edinerek adadan kurtulmanın yollarını aramaya koyulur.

 

2012 yılında yayınlanmış olan anime 12 bölümden oluşuyor ve bittiğinde konu yarım kalıyor. Hikaye manga üzerinde devam etse de yeni bir sezon hiçte fena olmazdı. Görsel olarak iyi, hikaye olarak yarım kalmasaydı iyiydi dediğim bir seriydi. 12 bölümlük seri ayırdığınız vakte değecektir, sanırım.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.