Jump to content

Aklımdaki Animenin Devamı Gelecek Mi?


TasteLess

Önerilen İletiler

  • 4 hafta sonra...
  • Yanıtlar 323
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Loveless, One Outs, Vapire Knight ve Historys Strongest Disciple Kenichi. Bazılarını yıllardır bekliyorum :D

Hangisinden başlasam ? *-* Kaichou wa maid sama, vampire knight, Kamikaze Kaitou Jeanne, Ouran High School Host Club, La Corda Dor'O, Pandora Hearts, Hakushaku To Yousei, Skip Beat, Tonari no kaibutsu

Şu ileti beni benden aldı. Cidden Baccano'nun tekrar gündeme geleceğini düşünmemiştim, çok güzel bir umut oldu bu haber.  Neyse bölüm duasına çıkalım da gelsin inşallah  -_-   Kekkai Sensen çıkmalı!!!

Kuroshitsuji 3 sezon yapmış olsa da, hala yeni sezonunu dört gözle bekliyorum...  :bled1-onion-head-emoticon: 

 

Pupa'nın finali çok saçma bittiği için 2.sezonu bekliyorum...

 

Anlamsız olsa da Death Note'un hep 2.sezonunu beklemişimdir...  :hell-yes-onion-head-emoticon: 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Eğer aklımızdaki anime orjinal anime proje ise muhtemelen gelicektir. Manga dan veya Light Novelden ise haftalık satışlarına ve populeritisine bakın.(Myanimelist her hafta satışları yazıyor.)Tabi sadece populerite ve satışlar değil manganın veya LN nin dahada devamı gelmesini bekleyebilir yapımcılar.Artık hiç satmıyor diye umutsuz olmayın eğer yapımcı şirket o mevsimde anime yapmamış ise kendisinin sevilen animelerine yeni sezon getirebilir.Ayrıca bir nokta olarak eğer animeye aniden OVA/OAD bu bi işaret olabilir ama genelde yeni sezon geliceği duyrulduktan sonra sezon öncesi OVA yaparlar.Eğer oyundan animeye uyarlanmışsa beklemeyin derim :D Diğer bir önemli nokta ise desteklerdir şöyleki FUNanimaion,Sony,Aniplex den birinin projeye dahil olmasıdır.Son olarak eğer yapımcı SHAFT ise huylarındandır devam serisi getirirler genelde.İnternetten de bakın shaft yaptığı animelere bol bol devam serisi getirmiştir.2-3 tane istisnası olabilir.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 4 hafta sonra...

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.