Jump to content

Aklımdaki Animenin Devamı Gelecek Mi?


TasteLess

Önerilen İletiler

  • 3 hafta sonra...
  • Yanıtlar 323
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Loveless, One Outs, Vapire Knight ve Historys Strongest Disciple Kenichi. Bazılarını yıllardır bekliyorum :D

Hangisinden başlasam ? *-* Kaichou wa maid sama, vampire knight, Kamikaze Kaitou Jeanne, Ouran High School Host Club, La Corda Dor'O, Pandora Hearts, Hakushaku To Yousei, Skip Beat, Tonari no kaibutsu

Şu ileti beni benden aldı. Cidden Baccano'nun tekrar gündeme geleceğini düşünmemiştim, çok güzel bir umut oldu bu haber.  Neyse bölüm duasına çıkalım da gelsin inşallah  -_-   Kekkai Sensen çıkmalı!!!

devamları gelse güzel olurdu.Vampire knight serisini çokda sevmesemde.Tek izlenimlik bir anime idi.Fazla merak uyandıran bir konu keşfedemedim o animede.Anime ayırt emesemde bazı animelerde erkek karakterlerin kız tiplemeleri ile çizilmeleri o tarz animelerden soğutuyor beni.Erkek karakterler daha erkeksi olmaı beklenir.:DBiraz kıllı biraz kaba.Felan :) Vampire knight serisini Alacakaranlık hikayesine benzetiyorum.Zaten o film serisine de fazla kılllanmıştım.Hayatım boyunca izlediğim en sıkıcı filmdi.Romantik bilim kurgu diecem yok.ne olduğunu çözemedim.Vampire knight ona benzerlik özellikler gösterince seriden vazgeçtim.:)

Sanırım bu tarz animeler benim ilgi alanımın dışına çıkıyor.Vampir hikayesi dedimi Helsin ve Blood tarzı animeler tercih ederim.Film olarak da Blade ve Underworld tarzı fi,lmelr en iyisi.

Devamını beklediğim animelr daha çok eski seriler.

Angels Beat için bir film yada Ova beklerdim.

Toradora için devam olmaz ama bir anime film iyi olurdu.

Asu no Yoichi başlangıç olarak izlenmesi güzel olsada devam serisi zor anca manga ile gider.

Air Gear seriyi izledimama ne yazık ki serinin başlangıcı güzel kendini sevdirdi.Ama ilerledikçe kendini bıktırmasını bildi.Yazan kişi ne yapacağını şaştı gibi birşey oldu.Ovaları izledim nereye varmak istediğine karasız kalmış gibi bir durum ortaya çıktı.Devam  beklemiyorum.Gelsede  başlangıçtaki tadı vermez.Verdiğiniz serilerin çoğunun devamı zor yada manga devam ediyordu.Mangalarını takip etmeniz tavsiye edilir.

Animelerde bittiş kısmında, bende en fazla hayal kırıklığı yaratan Great Teacher Onizuka idi.Mangasının tamamnını okudum  ver gerçekten çok sürükleyici bir o kadar da eğleceli bir seri.Ama ne yazık ki anime çevirisnde mangadaki hikayenin üçte biri bile yansıtılmamış.Açık kapı bırakmış olasalarda o noktadan devam serisi zor.Elbette şuan anda devam eden "GTO Shonan 14 days "mangasının animeye çevirilmesi bekleniyor.Sanırım 2012 de birşeyler gelir.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir ShadowWolf

Umutsuzluk rüzgarları esiyormuş burada yaw :))

SKİP BEAT!!!! çıkmadı gitti yeni sezon

Code geass (sanmam çıkmaz heralde)

elfen lied (keşke çıksa ama cıkmaz)

High school of the dead (bundanda umudu kestim)

sekirei

black cat

Hurdacı elfen lied'ın mangası devam ediyor çok farklı bir konu işlendiğini duymuştum bir göz at istersen ama bir 2.sezon çıkacağını hiç sanmıyorum izleyici kaybederler...

Code Geass end verdi en azıdan Lelouch'u için Tabii ki Lelouch'u ölmedi şu anda dağ evinde C.C'yle çaylarını yudumluyorlar ama anime bitti R3 manga olarak devam ediyor

HOTD OVA'sının sonunda devam edecek dedi etmezse de olmaz zaten o yüzden sakın Umudunu kesme!

HSD Kenichi,Haji no İppo,Angel Beats,Bakuman

İlk ikisini yıllardır bekliyorum :)

Bakuman 2 geliyor ;)

Ama Angel Beats daha ne yapsın artık çıkartsa çıkartsa bir OVA çıkartır oda düşük ihtimal

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Black Lagoon bitti.S3/E5(final) geldi daha devam olur mu bilmem ama kendi için sonuz bir macera döngüsü barındıran bir anime.Ciddi bir anime oldu.Gerçekten konusu itibari ile orjinal bir yapımdı.Devam gelse güzel olurdu elbette.

Revy[glow=red,2,300]X[/glow]Rock

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.