Skadi 475 Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Ao Haru Ride Filminin Tanıtım Videosu Yayımlandı Geçtiğimiz bahar ayında Io Sakisaka’nın ünlü mangası Ao Haru Ride’nin live-action filmine uyarlanacağını duyurmuştuk. İlgili detayları buradan okuyabilirsiniz. Şimdi de filmin yaklaşık 30 saniyelik bir tanıtım videosu yayımlandı. Honda Tsubasa ve Higashide Masahiro Filmin başrol oyuncularından Higashide Masahiro (Mabuchi Kou) çekimler sonunda verdikleri bir röportajda orijinal eserin hayranlarına ihanet etmeyecek şekilde bir rol sergilediğini söylemiş. Zamanında oynadığı karakter Kou gibi kimseyle yakınlaşmamayı ve insanlarla arasına bir çizgi koyması gerektiğini düşünürmüş. Filmin temasının “gençlikte hatalar yapmak” olduğunun farkına varınca bu davranışının da aslında bir hata olduğunu anlamış. Honda Tsubasa (Yoshioka Futaba) ise Futaba karakterini çok sevdiğini çekimler bitse bile ondan hiç ayrılmamış gibi hissettiğini ifade etmiş. “Hadi bana Gençlik Ateşi neymiş gösterin!” der gibi bakan yönetmen Miki (ortada) ve oyuncular :) Yönetmenliğini Takahiro Miki’nin (Hidamari no Kanojo, We Were There) yaptığı, senaryosunu ise Tomoko Yoshida’nın (Gaku, Kanojo wa Uso o Ai Shisugiteru) yazdığı film Japonya’da 13 Aralık’da vizyona girecek. Kaynak:AnimeFantastica DHspark, Cerenimo, Gardenya and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Rindo 81 Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 İyiymiş çıksın izleriz ya 33 saniye nedir ya adam gibi 1 dakika yapsanız ya şu fragmanı :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Siesta 73 Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Animesi de, mangası da ayrı güzeldir benim için. Bakalım filmi nasıl olacak. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sudee 125 Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Animesi de Mangasıda ayrı bir hoş bunun :wub: Hele bi çıksın bakalım Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2448 Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Hımm sanırım Higashide Masahiro ismini aklımda tutacağım (: Öhm konuya dönersek hayırlısı olsun. Genelde pek animeler kadar sevemiyorum film uyarlamaları. Umarım istisna olur.Zira çocuk cidden neyse :D Teşekkürler konu için. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Megumi 22 Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 anıme, manga hepsi ayrı ayrı harikaydı yenı bolumunu beklıyorum sımdı bende bunn fılmıde emnmkı guzeldır cıksında ızleyelım :D ^_^ -_- Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
pluviophile 3 Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 filmi de, animesi ve mangası gibi harikaydı. hala izlemeyen varsa gidip izlesin derim >-< Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts