Jump to content

Ayuhime

Önerilen İletiler

Selamlar. Bu tuhaf başlık ve etiketlere rağmen burdaysanız, o zaman tanışmaya değersiniz. (L'oreal reklamından fırlama gibi oldu ama...)

 

Öhöm. Neysem, ben Yağmur. Bayadır kayıtlı ama bir halt yapmayan üyelerden hani. O yüzden yeni geldim de denilebilir, geçmişte tek bir mesaj atmıştım zaten ^^"

 

Tipik 16 yaşında, korkudan shoujo ya shounen e, psikolojiden din temalıya her çeşit anime izleyebilirim, sevebilen bir kızım. Aynı zamanda Pokemon, Portal, Half-life hastası bir gamerım. Gerçi Mmo sevmem o yüzden Single takılan tiplerdenim.

 

Anime olarak listem çok kabarık olmasa da, elbet favorilerim var. Sailor Moon, Fma, Dgm, Bleach, Junjou Romantica (Ha evet Fujoshiyim de.), No.6 ve Madoka Magica candır benim için, sıkılmadan tekrar tekrar izler Otakuları gibi fangirl modlarına bağlarım, onlarla ilgili çıkmış resmi-fan ürünü her şeyi yutarım.

 

Onların dışında Tokyo Mew Mew den Corpse Party e Noragami ye kadar uzar sevdiklerim. Hoş zaten sevdiysem izlediğime izlediğim her şeyi de severim otomatik olarak.

 

Bunlar dışında dijital renklendirme ile uğraşırım. Çizimim pek iyi değil daha, o yüzden renklendirme daha çok. Lineart boyama falan. Fena da olmazlar hani.

 

Aynı zamanda bir aralar Animesukitr-Mangasuki diye Aruchimle (kankimdir kendisi) kurduğumuz bir küçük fansub grubumuz vardı, orada çeviri yapardım. Tembelin teki olduğuma kapandı gibi bir şey. Ama hala çeviri yaptığım zamanlar var.

 

Eee.... Toushirou Hitsugaya, Edward Elric ve Allen Walker a aşığımdır. Arkadaşlarım genelde üç silahşörler diye hitap eder onlara bu yüzden.

 

Bir görünürüm bir kaybolurum, bu başlıkta biraz soğuk gözüktümse aslında sadece canım biraz ciddi olmak istediğine şuan. Yoksa çenesi düşük ve saçmalayan bir çatlağın tekiyimdir :3 Bir de neko hastası.

 

 

Daha ne diyeyim yahu. Tanıştığıma memnun oldum, bu tip yazıyı okuduğunuza da şaşırdım hele merhaba derseniz büyük ihtimal benim kadar manyak ve işsiz olduğunuz kanaatine varıp arkadaş olmaya çalışırım, uyarayım şimdiden. Bulaşıcıyım >w< 

 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 30
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

@Leffwn: Hoşbuldum Erdem-san^^   @Lascen: :3 *arkaplanda dsaghdshfdagssadh tarzı bir tepki versede kuul olmaya çalışır* Hoşbulduk~ Saçmalarık tabeh :3   @Shotdown: Sağol :3 Ama daha şuncacık zamanda s

meraba hoşgeldin :hi-onion-head-emoticon:  istediğin zaman saçmalayabiliriz :D

Hoş geldin, ben İsmail Half-life sadece mod olarak Half-life mı oynuyorsun? Counter-strike oynuyor musun? Listem kalabalık değil demişsin ama benim listemden kalabalık olduğu kesin. Benim listemde tam

Hoş geldin, ben İsmail Half-life sadece mod olarak Half-life mı oynuyorsun? Counter-strike oynuyor musun? Listem kalabalık değil demişsin ama benim listemden kalabalık olduğu kesin. Benim listemde tamamlanan tek anime Naruto gerçi düzenli anime izlemeye başlayalı 10 gün oldu. Forumda aktif olmalısın bence, değerli insanlar var. Değerli arkadaşların olabilir. İyi forumlar.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

keşke özet geçseymişsin son 1 ayda okuduğum toplam yazıdan (altyazı dahil deil) fazla yazı okumuş olabilirim :D nese eskiymişsin hoşgeldin demek olmaz ben de tünaydın in hoşgeldin versiyonu varmıydı diye düşündüm, yok galiba. (çok boş yaptım çunku çok yazı okumak uyuşturucu etkisi yaptı sanırım) 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.