OBAMA ONII CHAN Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Oynayan varsa beraber oynayabiliriz, bilgisi olmayanlar veya ilgisini çekenler için biraz bahsetmek gerekirse Steam'den alınarak oyuna giriş yapılıyor. Oyun içi ranked lig sistemi var, oyun sonu bazı kişilere silah düşüyor veya daha iyi silahları pazardan falan alabiliyorsunuz. Normal Counter-Strike'a göre çok daha kaliteli tavsiye ederim. XXL019 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czyszczenie Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Eve geçince bakacağım. Pek oynamadığımdan rank düşük. Genelde 1.6 oynuyorum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEDE Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Yüksek sistem isteyen bir oyun mu peki ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlucardHell Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 1.6 efsane ya ondan başkası sarmıyo bence Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OBAMA ONII CHAN Posted July 28, 2014 Author Share Posted July 28, 2014 Yüksek sistem isteyen bir oyun mu peki ? Tam olarak yorum yapamayacağım ama çok yüksek sistem istemez. 1.6 efsane ya ondan başkası sarmıyo bence CS:Go oynadıktan sonra bana 1.6'nın grafikleri vasat, her şeyi efekt falan vasat geldi bilmiyorum CS:GO ve 1.6 oynayıp CS:Go'yu beğenmiyip 1.6'yı beğenen insan var mıdır Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyinekrem Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 CS go 2 ghz çift çekirdek ve en az gt 8800 ile rahat çalışan bir oyun. işlemcim 7 yıllık ekran kartım gt630 highta oynuyorum. Rütbe master guardian II. Bunlarda rütbe resimleri: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatake_Kakashi Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 bi ara arkadaşlarımla çok oynuyordum ama çalıştığım için bırak CS:GOyu Steamı bile zor açıyorum yazık bana :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czyszczenie Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 CS:Go oynadıktan sonra bana 1.6'nın grafikleri vasat, her şeyi efekt falan vasat geldi bilmiyorum CS:GO ve 1.6 oynayıp CS:Go'yu beğenmiyip 1.6'yı beğenen insan var mıdır 1.6 geri dönen çok kişi gösterebilirim. Bana mantıksız gelen valvenin bir sürü serisi var, nerdeyse hepsinde silah özellikleri aynı ama GO de bazı silahların özellikleri çok farklı. Eskiden 1.6 da iyi oynayıp şuan sürekli GO oynuyan arkadaşlarım 1.6 ya geri döndüğünde alışmaları zaman alıyor. Tabi herkesin düşüncesi farklıdır ama bence efektler bu oyun iyi çokta önemli değil. Sonuçta bu bir akıl oyunu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OBAMA ONII CHAN Posted July 30, 2014 Author Share Posted July 30, 2014 1.6 geri dönen çok kişi gösterebilirim. Bana mantıksız gelen valvenin bir sürü serisi var, nerdeyse hepsinde silah özellikleri aynı ama GO de bazı silahların özellikleri çok farklı. Eskiden 1.6 da iyi oynayıp şuan sürekli GO oynuyan arkadaşlarım 1.6 ya geri döndüğünde alışmaları zaman alıyor. Tabi herkesin düşüncesi farklıdır ama bence efektler bu oyun iyi çokta önemli değil. Sonuçta bu bir akıl oyunu.Nasıl akıl oyunu dostum satranç oynamıyosun fps oyunu bu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czyszczenie Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Oyunda bir yerlere gelmek istiyorsan beynini kullanıcaksın. Sen heralde hiç turnuvalara felan girmedin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts