JusTiMe 5 Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Onigiri Online? Onigiri Online,Cyberstep şirketi tarafından yapılmış,mistik Japon mitolojisini konu alan MMORPG oyunudur.Hikâyede bir Oni(Şeytan)'sinizdir ve göreviniz insanları Bir Youkai. kurtarmaktır.Bunun için de Youkai(Doğaüstü Canavar)'leri yok etmeniz gerekmektedir. Onigiri Online'ın logosu. Nasıl Oynanır? Oyun genel olarak W-A-S-D,Sağ klik(Basit Saldırı),Sol klik(Yetenekler) ve F(Silah değiştirme) olarak oynanır. Oyunda 5 adet sınıf bulunmaktadır: Power: Kılıç,Oodachi,Balta ve Mızrak silahlarını kullanmakta iyidir. Defensive: Asa ve Mızrak silahlarını kullanmakta iyidir Cautious: Tılsım,Yay ve İkili Kılıç silahlarını kullanmakta iyidir. Kind: Asa ve Tılsım tipi silahlarını kullanmakta iyidir. Daring: Kılıç,Oodachi,Balta,İkili kılıç ve Yay silahlarını kullanmakta iyidir. Bir gameplay. Statlar Statlar oyundaki istediğiniz özellikleri güçlendirir.Oyunda 5 tip stat vardır: Pow(Power): Maksimum HP'i 1/11,1/16,1/20 şeklinde arttırır. Fiziksel saldırıyı 1/11,1/15,1/17,2/20 şeklinde arttırır. Hafifçene saldırı hızını arrtırır. Vit(Vitality): Güç Savunmasını arttırır. Maksimum HP'i arttırır. HP restorasyonunu arttırır. Wis(Wisdom): Atağı arttırır(Büyüsel). Büyü yapma hızını arttırır. Mnd(Mind): Büyü Savunmasunu arttırır. SP arrtırır. SP restorasyonunu arttırır. İyileştirme kabiliyetini arttırır. Dex(Dexterity): Kritik oranı arttırır Yeteneklerin doluş bekleme süresini azaltır. Silahlar: Pow(Power): Karakter Balta,Kılıç ve Mızrakta ustalaşır. Vit(Vitality): Karakter Mızrakta ustalaşır. Wis(Wisdom): Karakter Tılsımda ustalaşır. Mnd(Mind): Karakter Asada ustalaşır. Dex(Dexterity): Karakter Yay ve İkili Kılıçta ustalaşır. kaynak: http://onigirionlineturkiye.wikia.com/wiki/Onigiri_Online_T%C3%BCrkiye_Wiki oyuna 1-2hafta içinde başladım şuanda 27 lwlim türkleri aramaktayım akşam 6lardan sonra oyunda oluyorum oyundaki adım JusTiMe. Bayramınız kutlu olsun Cerenimo 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Cerenimo 19 Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Bende oynuyordum aslında, belirli bir yere kadar geldim. Sonra çok görev aldığımdan sinirlenip hepsini iptal ettim, daha da görev alamadım... Sanrım bu bana "çık git oyundan" türünden bir mesajdı... :ph34r: Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 1-2 hafta oynayıp sıkılmıştım Link to post Share on other sites More sharing options...
JusTiMe 5 Posted July 28, 2014 Author Share Posted July 28, 2014 oyun harbiden sıkıcı şayet galiba ben uğraşmak istediğim için devam ediyorum Link to post Share on other sites More sharing options...
MetroFM 58 Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 :Dtanıtım güzel olmuş ama ben 1. görevi bitürlü yapamadım ve benimle beraber oynamak isteyen olursa iyi olur RynerLute 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
JusTiMe 5 Posted July 29, 2014 Author Share Posted July 29, 2014 :Dtanıtım güzel olmuş ama ben 1. görevi bitürlü yapamadım ve benimle beraber oynamak isteyen olursa iyi olurbeni bulsana oyunda mübarek :D aşağıya yazdım oyundaki adımı bulamıyor musun :D Link to post Share on other sites More sharing options...
RynerLute 8 Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Beni de oyunda arkadaş eklerseniz sevinirim. 0 İngilizce ile kimseyle konuşamıyorum, çok sıkıcı oluyo. Birileriyle oynamak daha eğlenceli olabilir diye düşünüyorum.Oyundaki adım LayfonAlseif :D Link to post Share on other sites More sharing options...
JusTiMe 5 Posted July 30, 2014 Author Share Posted July 30, 2014 ne zaman girersin acaba :D Link to post Share on other sites More sharing options...
RynerLute 8 Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Aslında şu bir kaç gün interneti biraz zor buluyorum. Memleketime gittimde bu gün 19.30 -20.00 a kadar felan anca oyunda olurum daha sonra hafta sonuna kaçar :D Link to post Share on other sites More sharing options...
JusTiMe 5 Posted July 30, 2014 Author Share Posted July 30, 2014 hmm neyse ben hergün 6dan sonra oyundayım Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts