Jump to content

Onigiri Online


JusTiMe

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 34
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Valla bu tarz bir oyunu ingilizce bulabilindiğine şükretmek lazım.    Ben bir hafta sonra açık olurum. Anlamadığınız yer (ingilizcede) olursa sorarsınız bana. 

İndirme linki nerede ben bulamadım.  :wub:

3 gun icinde oynamaya baslarim bilgisayar tamirden gelsin oyun hosuma gitti sıkıcı diyenler beni tedirgin etti ama . Ha bide benimde ingilizce berbat ya oyuna katildigimda yardim eli uzatan bi mubar

Farklı bir oyun bulmayı başardım. Adı Mabinogi (Mabinogi:Heroes değil, o başka bir oyun.)

Bu kadar sevmemin nedeni ise o çevirisini başlattığım kitaba benzemesi :D Az önce Emain Macha şehrinde satın aldığım gardıropları Dunbarton şehrine el arabasıyla taşıdım. Yolda bir iki kere hırsızların saldırısına uğradım. Ama Dunbartonun stoklarında az olduğu için oldukça kâr ettim. Üstüne üstlük şehirde ünüm arttı, dükkanlarda indirim almaya başladım  :D Oyunda birden fazla para birimi olunca ekonomi de canlı oluyor. Şimdi de gizli sınıfımın skilini level atlatmak için dövüş okulunda korkuluklara saldıracağım. Ardından ana hikayeye bağlı bir görev için bir zindanda eski bir kahramanın anılarını göreceğim. Ardından geri dönüş yolunda uçan dev şahinime binip ormanda duraklayacak, biraz mantar topladıktan ve et için hayvan kestikten sonra şehre dönüp aşçılık skilimi geliştireceğim. Anlayacağınız oyunda ne ararsanız var.

 

Edit: Sınıf sistemi yok, onun yerine yetenek sistemi var. Seçtiğin yetenekle ilgili skiller iki kat hızlı gelişiyor. 24 saatte bir yeniden doğmayı kullanarak yeteneğini değiştirebilirsin. Daha detayları var ama siz bulun :P İsteyen istediği silahı istediği skili alabiliyor, tabi kılıç skilini okla kullanamıyorsun. Savaşlar dışarıdan bazılarına sıkıcı gibi görünebilir, ama diğer oyunlar gibi rastgele tuşlara basmıyorsun. Deneyimli biri strateji kullanarak kendinden 10 kat güçlü bossları yenebiliyor. (tabi biraz uzun sürüyor) :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

gençler eğer bunun gibi bir oyun oynamak istiyorsanız Aura Kingdom öneririm.Çizimler anime tarzında veçok daha kaliteli bence bu arada oynuda bayağı sınıf var Tachi'den(katana :) çoğumuzun büyük ihtimal seçeceği bir sınıf) tutup Gunslinger'a(çift tabanca işte) kadar..

Eğer seçtiğiniz sınıf fazla hoşunuza gitmediyse merak etmeyin 40.seviye de 2. sınıfınızı seçebilirsiniz. örnek olarak Tachi sınıfının skilllerini koyuyorum videoya bu sayede gameplay hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.