Jump to content

Japon Şarkıcı Önerileri


Kaxell

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Supercell: http://www.youtube.com/user/supercellVEVO/videos Egoist: http://www.youtube.com/user/EgoistVEVO/videos Baby Metal: http://www.youtube.com/user/BABYMETALofficial/videos Flow: http://www.yout

Benimle aynı şarkıcıları seven pek kişiye rastlamam sevindim Egoist sevdiğine :). Baby Metal bir süre sürekli dinlerdim şarkıları çok gürültülü ama iyi gelebiliyor :D.   Bunu unutmuşum bunuda severim:

Bu bölüm bayağı eski kalmış, biraz bakındım ama içime sinen bir şey pek bulamadım. Ha, konuyu açmamın sebebi şu an Japonca/İngilizce söyleyen şarkıcılara son zamanlarda bayağı ilgimin olması. Özellikl

Posted Images

 

Benimle aynı şarkıcıları seven pek kişiye rastlamam sevindim Egoist sevdiğine :). Baby Metal bir süre sürekli dinlerdim şarkıları çok gürültülü ama iyi gelebiliyor :D.

 

Bunu unutmuşum bunuda severim:

 

Stereopony: http://www.youtube.com/user/STEREOPONYVEVO/videos

 

Hatırladıkça yazarım ben bu konuya ;).

 

Asian Kung-Fu Generation: http://www.youtube.com/user/akgVEVO/videos

 

 

 

 

Masayume Chasing favorimdir BoA'dan ;)

Gerçekten Çok Güzeller Teşekkürler...

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bende bildiğim grupları yazayım,favori şarkılarımı da yazarım böylece belki sevmenize yardımcı olabilirim.^^

Miyavi , Hmm,pek dinlemiyorum ama önceden visual kei tarzını benimsemiş sonradan da tarzını değiştirmiş başarılı bir japon şarkıcı. Guard You,Horizon dinlediğim ve sevdiğim iki şarkısı.

Dir En Grey ,J-Rock'un en asıllı ve köklü gruplarından.Şarkıları muhteşemdir. Ain't Afraid to Die,The Final,Garden,Drain Away,Kodou,Raison D'etre,Embryo güzel şarkılarından.

The Gazette,şuan en tanınan visual kei gruplarından biri ve de gerçekten geldikleri yeri hak eden bir grup, en sevdiğim şarkıları : Kagefumi,Last Heaven,Pledge,İnside Beast,Shiver,The Suicide Circus,Cassis.

One Ok Rock, istisnasız tüm şarkılarını zevkle dinleyeceğin bir gruptur.bana göre j-rock da ilk beşe girer.

Sid,daha forumda ona ait bir konu açılmamış ama bana göre çok iyi başarılı bir grup.Ost olarak dinlediğimiz Rain ( FMA'da ) şarkısı bir harikadır.Onun dışında Monochorome no Kiss,Ajisai,Alibi,Cut,Sleep,One Way,Hug şarkılarını da çok severim ama  tüm şarkılarını dinlemeye bakın.vokalin sesi çok hoş ^^

Yui , sanırım en çok tanınan bayan Japon şarkıcılarından biri.onunda FMA'dan ostsi Again bir harika onun dışında Summer Song,Gloria,Cherry,Feel My Soul şarkılarını dinliyorum.

Aimer , var bir de bayan şarkıcılardan ,sesine bayılırım..Re-pray şarkısı muazzamdır.Anata wa deawanakereba da aynı şekilde.

Akeboshi , var tarzı biraz daha hafif melonkolik biraz da ama daha sakin bir müzik tarzı vardır  Akikaze no uta ve wind 'i çok severim.

Chemistry'nin period 'unu da severim,pieces of a dream,Wings of Words  ve point of no return da ünlü şarkıları arasında grubun.

Asian Kung Fu Generation da başarılıdır özellikle Haruka Ga Anat,Rewrite şarkıları,japonların arasındaki sağlam gruplardan.

Abingdon Boys School, benim en sevdiğim gruplardan Innocent Sorrow,Strenght,Howling,Nervous Breakdown,From Dusk Till Dawn,Desert Rose,Blade Chord,Athena,Sengoku Basara,Nephilim,Jap ve Freedom en çok dinlediğim şarkıları.

W-ind var sevdiğim gruplardan,Be As One ve Rain iki güzel şarkısı.

Surface var pek dinlemem ama  Yume No Tsuduki He (yanlış hatırlamıyorsam  D.Gray Man Ostiydi) şarkısı güzel.

NİCO Touches The Walls grubun vokalisti gerçekten harika bir ses sahip,Hologram,Diver,Natsu no Daisankakkei,Mr.Echo,Yume 1 Gou,Broken Youth favorilerim.

Sukekiyo, Dir En Grey'den Kyo'nun kişisel projesi ve çok başarılı gruplardan biri  Mama,Kugui,Aftermath,Scars Like Velvet,Zephyr şarkılarını severim.

Plastic Tree, pek dinlediğim bir grup değil ama Kuchizuke,Shion,Tetris,Ghost şarkılarını dinlerim.Eğer Radiohead hayranı varsa aranızda tam size göre bir grup.

DIV pek dinlemesem de görünüşe göre iyi bir hayran kitlesi edinmeye başlamışlar.Bunda grubun vokalisti Chisanın etkisi çok büyük sanırım , sesinin yanında gerçekten çok tatlı bir yüze sahipi ben bile kıskandım :P  Butterfly Dreamer,You dinlediğim tek iki şarkısı.

LM.C, hmm grup için pek söyleyeceğim bir şey yok bana biraz An Cafeyi hatırlatıyorlar.Punky Heart,88,Dolce Vitter,Double Dragon önereceklerim arasında.

Scandal,sadece Harukazeyi dinledim ama çok popüler bir bayan grubu.

June-Pride of Tomorowşarkısı güzeldir.

Miho Fukuhara,Let it Out,Cry No More,Surely Someday şarkıları güzel.

 

ehem şimdilik yeni gruplar güzel şarkılar bulana kadar bu kadar. :P 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...

Alakası yok biliyorum ama tokyo ghul animesinin jeneriğini kim soyluyor kafayı yiyecegim kac gundur arıyorum

 

Unravelden bahsediyosan TK from Ling tosite sigure söylüyor.

 

 

Yui 

AAA

Tarzını bilmiyorum belki hoşuna gitmeyebilir, Perfume

One Ok Rock

Arashi

Home Made Kazoku

Luna Haruna

Lia

W-inds var bir de, Fairy Tail bilmem kaçıncı ending parçası, Be As One ve G-dragon ile birlikte söyledikleri Rain Is Fallin' parçalarından biliyorum.

 

 

En çok dinlediğim bunlar. Sadece bazı opening ve endingleri dinlediğim için japon müziğine pek aşina değilim, ancak bu kadar çıktı.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Supercell'in Today is a Beatiful Day albümü. diğer albümünü daha doğrusu yeni vokalistlerini sevmiyorum. Yanagi Nagi on numaradır.

bikaç örnek:

 

 

 

 

edit: Yanagi Nagi'nin zaten biçok singleı opening ending falan oluyor, duymuşluğun vardır. Black Bullet ED, Amnesia OP falan.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.