Specific 30 Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Yeni şampiyonumuz belli oldu:Gnar.(Antik yordle)Şampiyon önizlemesi için tıklayınız.Şampiyonun hakkında bilinen bilgiler:Gnar yukarı koridor şampiyonu olacak.Tantrum ya da GnarFury(Gnar öfkesi) isimli barı kullanacakmış. Antik yordle bir şampiyon.Bumerang kullanması muhtemel.(Olmaya da bilir).Atom Fizikçisi Heim. kostüm tanıtımı:Yordle ırkı Runeterra’ya ne zaman adım attı, ne zaman ki eskiler hava tüfeklerinin ve bumerangların öldürücü gücünü keşfetti, o günden beridir küçük dostlarımızı ortadan kaldırabileceğini sanma gafletine düşenlerin namına akan kanın haddi hesabı olmadı.P.s:Surrender at 20 sitesinden alıntıdır.(Çevirip düzelttim). Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Berk Ormanlı 3 Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 Yeni hero çıksa da oynasak diye bekliyordum, hatta bunun kostümlü paketini aldım. Fakat oyun içindeki Gnarları gördükçe içimdeki o istek kayboldu. Saldırı Gücü Taşıyıcısı eşyaları çıkıp (BotRK, Infinity Edge, Bloodthrister özellikle) takım savaşlarına ilk giriyorlardı her maçta. Ama şampiyondaki tank potansiyelini kimse göremedi. Üzdü bu da açıkçası beni :( Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Specific 30 Posted August 24, 2014 Author Share Posted August 24, 2014 Açıkcası oyunu çok oynamıyorum haftada 2 aram atıp çıkıyorum.Çıktığı hafta dereceli maçta lanesini kazanmış Gnarr vardı.Farklı mekaniği var,bu da onu oynanmasını zor yapıyor kanımca.Almayı düşünüyordum fakat 9 rp olayı canımı sıktı,sonrasında almaktan vaz geçmiştim. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Berk Ormanlı 3 Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 1 randuin 1 banshei çıkınca ölmüyor bugün anladım yaptığım maçta :D ben de 400 rplik paketi kaçırdım :( Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
HyperX 3 Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 gnar soloda guzel almayı dusun son yamadan sonra hıc alasım gelmedı takımda R super ıs yapıyo bır jax degıl ama :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Specific 30 Posted November 2, 2014 Author Share Posted November 2, 2014 Jax metadan düştü,zaten oynadığım rol destek. :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Nanilyas 64 Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Gnar ı sevdim denilemez en güzel yanı pasif i :d oynamıyorum genel olarak Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
HyperX 3 Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Gnar ı sevdim güzel hero ama pasif oynanması lazım oyun ilerledikçe ultisiğle takım tf kazandırgında oyun gg oluyor denemesı lazım bir hero ama soloda guzel oluyor baska lanelerde bence iş görmüyo :D B) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts