Jump to content

Dragon Ball Z: Battle of Gods İçin Live-Action


Skadi

Önerilen İletiler

Dragon Ball Z: Battle of Gods İçin Live-Action Funimation’dan

Yeni Dragon Ball Z anime filminin 2015′te geleceğini daha önce paylaşmıştık. Bu haber ile birlikte başlayan heyecanı FUNimation bir Dragon Ball Z: Battle of Gods için live-action trailer’ı ile daha da kızıştırıyor. Daha önce Batman, Bioshock Infinite gibi serileri kendi hayal gücüyle harmanlayarak onlar için yeni ve ilgi çekici tanıtım videoları yaratan Youtube kullanıcısı Mega64 ile iş birliği içerisinde hazırlanan bu live-action videosu yaratıcı olduğu kadar eğlenceli de.

 

 

Eğer sıkı bir Dragon Ball hayranıysanız videoyu yarıda kesip bilgisayarlarınızı kapatarak fişten çekmeyiniz ve evi ateşe vermeyiniz. Bu, elbette videonun sonunda belirtildiği üzere geyiğine yapılan bir çalışma, Dragonball Evolution’dan sonra bir de böyle bir live action yapılsa herhalde serinin hayranları ortalığı yıkardı. :) Asıl olay; 5 Ağustos’tan itibaren Dragon Ball Z: Battle of Gods Kuzey Amerika’da 800 civarı sinemada boy gösterecek. 5 – 9 Ağustos tarihleri arasında sinemaya gidenler ise özel bir etkinlikle karşılaşacak. FUNimation, bu olayın reklamını bu şekilde yaparak istediği gibi ilgi çekmeyi başarmış gibi görünüyor ama yine de istenirse ne kadar “müthiş” live actionlar çekilebileceğini görmek insanı korkutuyor, değil mi? :)

 

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.