Jump to content

Japonya’daki Cinayet Yüzünden Psycho-Pass İptal


Skadi

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 41
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

animeden etkilendiyse eger , hentai izlese kim bilir ne yapar :D

Japonya’daki Cinayet Yüzünden Psycho-Pass İptal Edildi   Uyarı: Bu haber, gerçekleşen bir vahşet ile ilgilidir ve bazı okurları rahatsız edebilir.   Psycho-Pass New Edit animesi bu haf

peki bu kız anakarakterin ismini bağırıp camdan da atlamış mı? Bunu okuyunca camdan atlayan çocuğa öfkemi hatırladım!!

Posted Images

Konuyu yeni gördüm. Ölen kıza çok üzüldüm.Anime ile alakası olduğunu düşünmüyorum.Öldüren kişi 5 yaşında değil 16 yaşındaymış. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilsin bir zahmet. Şu ana kadar aramızda Psycho-Pass izleyip herhangi birini öldüren oldu mu? Olmadı.( yoktur diye düşünüyorum dimi?  :ph34r: ) Sorun animede değil. Öldüren kız psikopatmış. Ruhsal sorunu var kesin  -_-

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bizde kendini pokemon sanıp camdan atlayan çocuk varken buna üzülemiyorum malesef. O çocuğun adını merak ettim şimdi. Kesin paylaşmamışlardır. Nasılsa o zamanın tüm gençleri kendisinden nefret ediyor ve adı duyulsa onun için çok da iyi olacağını sanmıyorum :)

benim bildiğim kadarıyla incisözlük kimliğini bulup çocuğun facebook üyeliğini toplu şikayet edip kapattırmışlardı vs. tabi bu yalan deilse ama ben kimliğinin  bilindiğini sanıyorum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Olay, daha Anime bölümü yayınlanmadan önce olduysa zaten hiç alakası yok demektir. Bölümden sonra olsa bile sorun kızda, animede değil. Kız psikopatın tekiymiş.. Olayın aslını öğrenmek isterdim açıkçası... Niye öldürmüş falan.. Herneyse gerçekten arkadaşlara katılıyorum ya insan korkuyor eğer bu tür animelere kaldırılırsa diye.. Ayrıca biz de izliyoruz ama adam öldürmüşlüğümüz yok. Ayrıca cidden Pokemon'u yasaklatan çocuğa çok daha sinir olmuştum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.