Jump to content

Digimon Adventure Geri Dönüyor!


Skadi

Önerilen İletiler

Digimon Adventure Önümüzdeki Bahar Dönüyor

 

digimon-adventure-donuyor.jpg

Digimon Adventure’nin 15. Yıl Dönümü Kutlama Organizasyonu’nda gelecek bahar, animenin ilk serideki karakterleri ile birlikte geri döneceği duyuruldu. Organizasyonun sonunda gösterilen tanıtım videosunda animenin baş karakteri Taichi’nin, digimonu Agumon ile birlikte 17 yaşında liseli bir genç olacağı belirtiliyor.


 

Devam niteliğindeki anime, dünyadaki DigiDestined denilen tüm seçilmiş çocuklar için yepyeni bir hikaye ile dönüyor olacak. Öyle ki videonun sonunda “Macera bir kez daha evrim geçiriyor.” sözü tüm Digimon severleri meraklandırmaya yetiyor gibi.

digimon-adventure-geri-donuyor.jpg

Ayrıca Digimon Adventure’nin ilk sezonunun Blu-ray sürümü halinde özel bir drama CD si ile birlikte 3 Mart 2015 tarihinde çıkacağı duyuruldu. 1998-2006 The Digimon the Movies Blu-ray sürümü ise 9 Ocak 2015′te çıkacak.

digimon-adventure-geri-donuyor.jpg

Soldan sağa Sakamoto Chika (Agumon), Yamaguchi Mayumi (Gabumon), Koji Wada, Maeda Ai (Tachikawa Mimi),

Açıkçası bendeniz haberi duyup videoyu izlediğimde epey duygulandım. Nitekim Digimon Adventure benim ve belki de çoğumuzun ilklerinde yer alan bir animedir. Digimon Adventure serisinin seiyuularının katıldığı etkinlikte yine animenin unutulmaz şarkılarını söyleyen Koji Wada da ilk açılış parçası “Butter-fly”ı söyleyerek yer almış. Sailor Moon gibi kült bir serinin ardından Digimon Adventure’nin de geri dönecek olması anime camiasında da büyük heyecan yaratacak anlaşılan.

 

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

 Intro'yu geçtikten sonra click butonuna tıklayarak yumurtayı ovuşturuyorunuz yandaki sayaç sıfırlanınca yeni bir haber gelecek yeni sezonla ilgili. Her gün bir hakkınız oluyor, birden fazla tarayıcısı olan birden fazla tekrar edebilir günlük. Bir de oyun oynayarak yeniden hak kazanabiliyorsunuz ama oyun zor. http://digimon-adventure.net/

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.