Jump to content

Yuki Yuna Yuusha wa Aru Animesi Duyuruldu


Skadi

Önerilen İletiler

Takahiro IV Projesi’nin Son Parçası Yuki Yuna Yuusha wa Aru Animesi Duyuruldu

 

Yuki-Yuna-Yuusha-wa-Aru.jpg

15 saniyelik tanıtım videosu yayımlanan orijinal anime serisi Yuki Yuna Yuusha wa Aru’nun ekim ayında başlayacağı açıklandı. Videoda projenin kadrosunda yer alacak isimler yer aldı. Buna göre Takahiro’nun (Akame ga Kill!) tarafından planlanan seride orijinal çalışma Project 2H’ye senaryo ise Makoto Uezu’ya ait olacak. Seiji Kishi yönetmen, BUNBUN karakter tasarımcısı ve Takahiro Sakai (Akame ga Kill! yazarı Takahiro ile karıştırmayalım) animasyonun karakter tasarımcısı ve yönetmeni olarak proje kadrosunda görev alacak. Serinin prodüksiyon stüdyosu ise Studio Gokumi. Yuna’yı seslendirecek olan Haruka Terui dışında seiyuu kadrosuna ilişkin bilgi verilmemiştir.

 

Yuki Yuna Yuusha wa Aru animesi, Takahiro (Akame ga Kill! yazarı) tarafından yazılan ve 4 parçadan oluşan Takahiro IV Projesi’nin 4. ve son parçası. Projenin ilk parçası Shōjo-tachi wa Kōya o Mezasu isimli bilgisayar oyunudur. İkinci parça Akame ga Kill! mangasının anime adaptasyonu olup, 3. parça ise  Washio Sumi wa Yūsha de Aru ismindeki light novel’dır.

Serinin konusundan da bahsedecek olursak; hikaye 300 yıl süren “Tanrılar Çağı”nda geçer. Yūna Yūki sıradan bir hayatı olan ortaokul ikinci sınıf öğrencisidir. Ancak bunun yanında kendisi kulüp aktiviteleri “Vertex” olarak adlandırılan gizemli yaratıklarla uğraşmak olan “Hero Cub”ın bir üyesidir.

Yuki Yuna Yuusha wa Aru MBS Animeism kuşağında ekim ayında yayımlanmaya başlayacak.

 

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.