Jump to content

Zankyou no Terror Terörist Grubu Birkaç Web Siteyi Ele Geçirdi


Evallark

Önerilen İletiler

Görünüşe bakılırsa yaz anime serisi Zankyou no Terror'un gizemli terörist grubu Sfenks, animenin resmi web sitesinin yanısıra animeyle ilgili diğer sayfalara el koydu.
 
Ele geçirmenin uğursuz işaretleri ilk olarak 24 Temmuz'da, Zankyou no Terror'un resmi twitter sayfası bu postu yayınladığında ortaya çıktı:


cats.jpg

 

"1 Ağustos 1:29'da, cehennem metninin satırları karanlığı saracak ve büyük bir kıvılcım ortaya çıkacak. Sfenks'in bilmecesini çözün ve......"

 

Zankyou no Terror'un twitter postundan sonra, 30 Temmuz'da, Noitamina (Zankyou no Terror'un bir parçası olduğu bir animasyon bloğu) ve hatta Shigatsu wa Kimi no Uso (Noitamina'da Ekim ayında galası ayarlanan anime) bile aynı ürkütücü mesajları yayımladı:

 

cats3.jpg

 

cats2.jpg
 
 
Ertesi gün, Zankyou no Terror twitter hesabından, hesabın anlık ele geçirilmiş olduğunu iddia ederek bir özür yayınladı. 
"Sfenks tarafından yürütülmüş bir suç olma olasığına bakıyoruz."
 
sphinx1.jpg
Resmi web sitesi

 

Belirlenmiş gün geldiğinde,  Zankyou no Terror'un web sitesi defalarca okunabilmesi için kırmızıyla 'Sfenks' yazan gizemli bir metin duvarı tarafından gerçekten ele geçirildi. Karikatürümsü bir patlama görüntüsünün ardından, Sfenks #1 ve Sfenks #2 olarak tanımlanan Sfenks temsilcilerinin videosu oynatıldı. Onlar... bir bilmece sordular.

 

Bu dizideki 20. basamak nedir? 

131228331430...

 

http://www.youtube.com/watch?v=pENFrFijeYo

 

"Sfenks'den Bir Yarışma" adlı bu soru oyunu, Zankyou no Terror'un bölümlerinden sonra oynandı ve Japonya'nın MENSA bölümü işbirliğiyle gerçekleştirildi. (MENSA IQ oranı alışılmadık derece yüksek olan insanlar için bir örgüttür.) Sfenks temsilcileri, bu arada kendilerini, gerçek kimliklerini meydana çıkarttılar. Sırasıyla Arata ve Touji'nin seslendirme sanatçıları Kaito Ishikawa ve Souma Saitou. 

Videonun çoğunu bilmeceyi çözmek için mücadele ederek harcadılar ve sonunda doğru cevabı ekrana gösterdiler ama sansürlendi. 

 

sphinx12.jpg

Shigatsu'nun Web Sitesi

 

Sfenks, animenin web sitesine ek olarak noitamina.tv, aimer-web.jp, gelileogelilei,jp, kimiuso,jp, aniplex.co-.jp ve aniplexplus.com sitelerinide ele geçirdi. (Galileo Galilei ve Aimer animenin opening ve ending temalarını söylediler.)

 

Sfenks'in bilmecesini çözenler belirtilmemiş bir ödül kazanacaklar. Tuhaf videoyu ve gizemli duvarı kendiniz görmek isterseniz, buradan.

 

Kaynak: Animenewsnetwork

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.