T4icho 87 Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Öncelikle merhaba arkadaşlar.Forumda bir tanışma konusu açmadan içeride yabancı hissine kapılıyormuşsunuz gibi bir olgu olduğunu düşündüğümden ben de böyle bir konu açayım da rahata ereyim diye düşündüm.Adım Deniz , 25 yaşına geçtiğimiz günlerde taze girmiş bulunuyorum. Geçen sene zorlu bir üniversite döneminden sonra İnşaat Müh. lisansını tam anlamıyla bitirmiş bulunuyorum. Okulum ise Boğaziçi üniversitesiydi. Şimdiler de ise yüksek lisans heyecanıyla bir şeyler yapmaya çalışıyorum . TürkAnime sitesinde 2010'lu yılından beri bulunmama rağmen genelde chat ortamında aktif konumdaydım. Foruma ise yeni yeni adım atmış durumdayım. Son zamanlarda ise beğenerek izlediğim çevirisi yapılmamış veya da yarım bırakılmış animeleri bir köşede bırakmak konusunda içim rahat etmediği için bazılarını ele almaya karar vermiştim. Bu yüzden de TAÇE grubuna katılma isteğim doğrultusunda ekibe kabul edildim.Bunlardan şimdilik Major ve Diamond No Ace animelerini örnek verebilirim. Sıkı bir manga takipçisiyim ve yurtdışı bağlantıları, çeşitli siteler vasıtasıyla 67 serilik bir manga koleksiyonum bulunuyor. Online platformlarda manga okumanın ne kadar keyif verdiğini tartışan arkadaşlarla aynı fikirde olduğumdan bir çizgi-roman edasıyla elime alıp okumak istedim serileri. Ve bu internette sürekli sayfa değiştirerek okuduğumuz manga kültürünün aslında bambaşka bir boyutta zevk verdiğini öğrenmiş bulundum. Zamane mangalarından veritas, tough , berserk , basilisk, claymore'u takip etmekteyim.(Birkaçı bitti gerçi) Anime olaraksa Seinen türünü kendime daha yakın buluyorum. Favorilerimde yine Claymore, Berserk, Basilisk, Hellsing, Gun Grave , Ghost in the Shell ,Elfen Lied, Higurashi, Akira vb. animeler bulunuyor. Ayriyetten sıkı bir spor taraftarı olduğumdan dolayı spor animelerini/mangalarını da okumadan geçemiyorum. Bunlardan yukarıda belirttiğim gibi Major, Touch, One Outs , Slam Dunk şeklinde örnekler de verebilirim. Yardımcı olabileceğim arkadaşlara tabii ki yardım etmek isterim. Bir mühendis kolay yetişmiyor demek istemesem de bu pek doğru bir laf olsa gerek : :). Lakin gönül isterdi ki o dil okuyan tayfa arasına gözüm kapalı girebilseydim. Şimdilik bu kadar, hepinize iyi forumlar dilerim. Cувєя efsanedir. :), ErenJeager and Mileydi 3 Link to post Share on other sites More sharing options...
denizakkas13 45 Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 iyi bir anime kültürüne sahip bir adaşımın bulunması sevindirici ... forumda eğlenmene bak Link to post Share on other sites More sharing options...
Cувєя efsanedir. :) 181 Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Foruma hoşgeldin abi bende Berat , Umarım iyi ve güzel zaman geçirirsin ^_^ Link to post Share on other sites More sharing options...
Sina 203 Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Ah keşke bende de para, kaynak vesaire olsaydı da bende mangaları elime alıp okusaydım :D Ama gene internet ortamından okuyabiliyorum, ona da şükür :D Umarım forumda eğlenirsin :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Soranohikari 140 Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Hoş geldiniz :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Namida 98 Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 hos geldin :) cevirilerinde kolay gelsin :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Cold Dewil 722 Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Selam Genç ^_^ Hoşgeldin Foruma... PS: Biz D&R çocuğuyuz :ph34r: Adamlar koltuk koymakta çok büyük hata ettiler .DeathNote'un ilk 2 bölümlük mangasını mağazada bitiridim :D Barış D. Baryshx 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
T4icho 87 Posted August 3, 2014 Author Share Posted August 3, 2014 Selam Genç ^_^ Hoşgeldin Foruma... PS: Biz D&R çocuğuyuz :ph34r: Adamlar koltuk koymakta çok büyük hata ettiler .DeathNote'un ilk 2 bölümlük mangasını mağazada bitiridim :DNe yazık ki D&R kendi çapında kaldı biraz , adamlar ne yapsın gerçi : Hoş buldum. hos geldin :) cevirilerinde kolay gelsin :) Hoş buldum. Teşekkür ettim.Hoş geldiniz :)Hoş bulduk :) Ah keşke bende de para, kaynak vesaire olsaydı da bende mangaları elime alıp okusaydım :D Ama gene internet ortamından okuyabiliyorum, ona da şükür :D Umarım forumda eğlenirsin :D Pek fazla para harcadığım söylenemez, biraz fazla meraklı ve inatçı olmak gerekiyor bu konularda. Teşekkür ederim bu arada :)Foruma hoşgeldin abi bende Berat , Umarım iyi ve güzel zaman geçirirsin ^_^ Teşekkür ettim Berat.iyi bir anime kültürüne sahip bir adaşımın bulunması sevindirici ... forumda eğlenmene bakTeşekkür ederim :) Link to post Share on other sites More sharing options...
ErenJeager 22 Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Foruma hoş geldin. Bende sitede eskiyim ama forumda yeniyim bende bugün yeni tanışma konusu açtım :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Hoşgeldin diyelim âdet yerini bulsun :P spor, büyü ve mecha serilerinden pek hoşlanmasamda, bu türler arasında olupta klişe, tekrar ve standartı aşmış olanlarını severim Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts