Jump to content

Selamlar


T4icho

Önerilen İletiler

 Öncelikle merhaba arkadaşlar.Forumda bir tanışma konusu açmadan  içeride yabancı hissine kapılıyormuşsunuz gibi bir olgu olduğunu düşündüğümden ben de böyle bir konu açayım da rahata ereyim diye düşündüm.

Adım Deniz , 25 yaşına geçtiğimiz günlerde taze girmiş bulunuyorum. Geçen sene zorlu bir üniversite döneminden sonra İnşaat Müh. lisansını tam anlamıyla bitirmiş bulunuyorum. Okulum ise Boğaziçi üniversitesiydi. Şimdiler de ise yüksek lisans heyecanıyla bir şeyler yapmaya çalışıyorum .

 

TürkAnime sitesinde 2010'lu yılından beri bulunmama rağmen genelde chat ortamında aktif konumdaydım. Foruma ise yeni yeni adım atmış durumdayım. Son zamanlarda ise beğenerek izlediğim çevirisi yapılmamış veya da yarım bırakılmış animeleri bir köşede bırakmak konusunda içim rahat etmediği için bazılarını ele almaya karar vermiştim. Bu yüzden de TAÇE grubuna katılma isteğim doğrultusunda ekibe kabul edildim.Bunlardan şimdilik Major ve Diamond No Ace animelerini örnek verebilirim. 

 

Sıkı bir manga takipçisiyim ve yurtdışı bağlantıları, çeşitli siteler vasıtasıyla 67 serilik bir manga koleksiyonum bulunuyor. Online platformlarda manga okumanın ne kadar keyif verdiğini tartışan arkadaşlarla aynı fikirde olduğumdan bir çizgi-roman edasıyla elime alıp okumak istedim serileri. Ve bu internette sürekli sayfa değiştirerek okuduğumuz manga kültürünün aslında bambaşka bir boyutta zevk verdiğini öğrenmiş bulundum. Zamane mangalarından veritas, tough , berserk , basilisk, claymore'u takip etmekteyim.(Birkaçı bitti gerçi) Anime olaraksa Seinen türünü kendime daha yakın buluyorum. Favorilerimde yine Claymore, Berserk, Basilisk, Hellsing, Gun Grave , Ghost in the Shell ,Elfen Lied, Higurashi, Akira vb. animeler bulunuyor. Ayriyetten sıkı bir spor taraftarı olduğumdan dolayı spor animelerini/mangalarını da okumadan geçemiyorum. Bunlardan yukarıda belirttiğim gibi Major, Touch, One Outs , Slam Dunk şeklinde örnekler de verebilirim. Yardımcı olabileceğim arkadaşlara tabii ki yardım etmek isterim. Bir mühendis kolay yetişmiyor demek istemesem de bu pek doğru bir laf olsa gerek : :). Lakin gönül isterdi ki o dil okuyan tayfa arasına gözüm kapalı girebilseydim. Şimdilik bu kadar, hepinize iyi forumlar dilerim.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Selam Genç  ^_^  Hoşgeldin Foruma...

 

PS: Biz D&R çocuğuyuz :ph34r: Adamlar koltuk koymakta çok büyük hata ettiler .DeathNote'un ilk 2 bölümlük mangasını mağazada bitiridim :D

Ne yazık ki D&R kendi çapında kaldı biraz , adamlar ne yapsın gerçi : Hoş buldum.

 

hos geldin :) cevirilerinde kolay gelsin :)

 

Hoş buldum. Teşekkür ettim.

Hoş geldiniz :)

Hoş bulduk :)

 

Ah keşke bende de para, kaynak vesaire olsaydı da bende mangaları elime alıp okusaydım :D Ama gene internet ortamından okuyabiliyorum, ona da şükür :D 

Umarım forumda eğlenirsin :D

 

Pek fazla para harcadığım söylenemez, biraz fazla meraklı ve inatçı olmak gerekiyor bu konularda. Teşekkür ederim bu arada :)

Foruma hoşgeldin abi bende Berat , Umarım iyi ve güzel zaman geçirirsin  ^_^

 

Teşekkür ettim Berat.

iyi bir anime kültürüne sahip bir adaşımın bulunması sevindirici ... forumda eğlenmene bak

Teşekkür ederim  :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.