Jump to content

Prison School Animeye Uyarlanıyor


free word

Önerilen İletiler

Ödüllü Seinen Prison School Animeye Uyarlanıyor

prison-school.jpg

yeni animelere ve devam serilerine dair haberlerin sık sık duyulduğu şu dönemde animeye uyarlanacak mangaların arasına bir yenisi daha eklendi. Akira Hiramoto’ya ait komedi ile ecchinin harmanlanmış olduğu seinen manga Prison School (Kangoku Gakuen), animesi ile takipçilerini sevindireceği duyuruldu.

prison-school.jpg

Mayıs ayında gerçekleşen Kodansha’nın 37. Yıllık Manga Ödülleri’nde En İyi Genel Manga ödülüne layık görülen Prison School, 1000 öğrencisiyle saygın bir kız lisesine ilk kez erkek öğrenci kabulü yapılmasının ardından gerçekleşen olayları konu ediniyor. Okulda kendi haremlerini oluşturabilecekleri rüya gibi bir hayata adım attıklarına inanan beş yeni erkek öğrenci yanıldıklarını çok geç olmadan anlıyor ancak okuldan çok hapishaneye benzeyen bu yerde başlarına gelecekler için de ellerinden bir şey gelmiyor ve tuhaf olaylar birbirini kovalıyor.

Prison School takipçileri anime haberine hem sevinip hem de şaşırırken; manganın iyi bir stüdyoya emanet edilmesini diliyorlar. Siz bu seinen serinin animeye uyarlanması konusunda ne düşünüyorsunuz?

kaynak:animefantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 24
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

konusu ilginç geldi keşke ecchi olmasaydı :D 

Ödüllü Seinen Prison School Animeye Uyarlanıyor yeni animelere ve devam serilerine dair haberlerin sık sık duyulduğu şu dönemde animeye uyarlanacak mangaların arasına bir yenisi daha eklendi. Akira

Ecchi - Komedi - Seinen  

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.