Jump to content

Vocaloid Türkiye


raichu10

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar :) Bugün itibariyle vocaloid şarkılarını çevirmeye başladım . Henüz 2 tane çevirdim . Aslına bakarsanız 2 saatlik bir kanal benimkisi . Çok yeniyim yani :) Ancak her gün 3-4 şarkı çevirmeye çalışacağım . Bu konuyada çevirdiğim şarkıların listesiniz yazacağım . Dediğim gibi çevirmenlikte henüz çok yeniyim ve hatalarım olabilir . Eğer bu hatalarımı söylerseniz düzeltmeye çalışacağım . Tabi ki istek parçalarınız varsa onlarıda çevirmeye başlarım .

 

Bir de çevirileri 2-3 kaynaktan bakıp çeviriyorum yanlış bir çeviri yapmayayım diye . Bu yüzden bazı sözler uymayabiliyor .

 

Çevirdiğim "Reboot" şarkısı :

 

 

Umarım kanalımı beğenmişsinizdir . Giderek büyümek ve daha fazla şarkı çevirmek dileğiyle :)

 

Çevirdiklerim :

 

Vocaloid - Reboot

Vocaloid - Po Pi Po

Vocaloid - Bad End Night

Vocaloid - Magnet

Vocaloid - Love Words

Vocaloid - Crazy Night

Vocaloid -Twilight Night

Vocaloid - Rolling Girl

Vocaloid - PartyxParty

Vocaloid - Love is War

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 39
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Merhaba arkadaşlar :) Bugün itibariyle vocaloid şarkılarını çevirmeye başladım . Henüz 2 tane çevirdim . Aslına bakarsanız 2 saatlik bir kanal benimkisi . Çok yeniyim yani :) Ancak her gün 3-4 şarkı ç

Çoktan çevirdim kanalda bulabilirsin :)  

Huuh sonunda Bad-End-Night'ın çevirisini bitirdim . Gerçekten uzun sürdü 70 satır çeviri 4 dakikalık bir şarkı . Ama gerçekten çok hoştu hikayesi olsun , müziği olsun . Yinede çok yordu beni . Belki şimdi videoya altyazısını hazırlarım ama en azından 1 saatimi alır diye düşünüyorum , zamanlası falan olsun . Belki sabaha bırakırım belli olmaz yoruldum biraz :)

 

@Eon , görsün görsün :) Teşekkürler , beğendiysen ne mutlu bana .

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çok güzel bir proje tebrik ederim, kutlarım... Devamını bekliyor olacağım. yeni şarkılar olunca güncellerseniz... Bu arada çeviriler Japonca'dan İngilizce'ye mi? Yani Türkçe değil sanırım.. Ben de çevirmenlikle ilgiliyim ama "Visual Kei" şarkıları çeviriyorum.. Japonca'dan İngilizce'ye çevrilmiş sözleri alıp Türkçe'ye çeviriyorum. Japoncam hala o kadar iyi değil maalesef..

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tebrikler. Vocaloid'in baya şarkısı var. İşinde bol şans zor bir görev. Artık dinlemek istediğimi yada sözünü okumak istediğim şarkıyı dinleyebileceğim aslında bazılarının da var ama sen çoğunu yapacağın için artık yaptıklarını okuyabileceğim. Emeğin için teşekürler. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Evet , şimdi Bad End Night'ı altyazısı ile birlikte yayınladım arkadaşlar , umarım beğenirsiz zira zor bir şarkıydı :)

 

Ve evet Esdeira Japonca'dan İngilizce'ye çevrilmiş olandan Türkçe'ye çeviriyorum ancak bazı yerlerde Japoncasına baktığım oluyor .

 

Bu arada bugünlük bu kadar :) Gece 11'de açtım kanalı saat gece 3 ve ancak 3 şarkı çeviripde yükleyebildim . Yarında 3-4 şarkı çevirip yüklerim umarım :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bazı yerlerde hataların var ama 2-3 farklı kaynaktan çevirdim demişsin,belkide diğer çeviriye göre çevirdin bilemicem orasını :D Eline sağlık 

Evet öyle oldu çeviride hata yapmamak için 2-3 yere baktım . Tek kaynaktan yaptığım zaman hatalı olacağını düşünürüm her zaman . Teşekkürler .

İsteğine baktım , yarın çevirmeye çalışacağım :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.