Jump to content

Durarara!! x2 Ne Zaman Başlayacak?

Skadi
 Share

Recommended Posts

Merakla Beklenen Durarara!! x2 Ne Zaman Başlayacak?

durarara.jpg

Mart ayında gerçekleşen Dengeki Game Festival 2014, Durarara!! x2′yi serinin hayranlarına müjdelerken biz de haberi sizlerle paylaşmıştık. Yapılan açıklamanın ardından nefesler yeni sezonun için tutulmuştu ancak serinin ne zaman çıkacağına dair herhangi bir bilgilendirme yapılmamıştı. Sonunda bekleyiş sona erdi ve ekranlarda yer edecek ikinci Durarara!! animesinin izleyicilerle 2015 yılının ocak ayında buluşacağı duyuruldu.

Durarara!! 2014′ün ikinci sezon haberiyle en çok sevindiren haberlerinden biriydi. Seri keşke devam etse diyen ve beklemekten vazgeçmeyenler için 2015 yılı başlangıcı da çok geç olmasa gerek. Siz de Durarara!! karakterleriyle bir kez daha karşılaşmak için sabırsızlanıyor musunuz?

Kaynak:AnimeFantastica

şakamı bu 2.sezon yapılacağını şu an öğrendim  :o en sevdiğim serilerden biri  :wub: ama 2015'e daha çok var  nasıl bekliycem  :wacko:

sabırsızlıkla bekliyorum bir an önce yapsınlarda izaya' yı görsem  :wub:  :wub:

*^* İkinci sezonun 2015'te çıkacağını biliyordum ama Ocak ayında olması çok daha iyi oldu. :hell-yes-onion-head-emoticon:  İzlerken keyif aldığım serilerdendi. Bir aksilik olmazsa çevirisini alabilirim. :cool-onion-head-emoticon:  *^* Şimdiden sabırsızlanıyorum bu sezonun olayları için. :ahaaah-onion-head-emoticon:  :admire-onion-head-emoticon:

sdece 5. bölüm kadar izlemişi 2. sezam a daha 4 ay var e bide çeviri faln derkn bu nun tamamlanması 5 ayı bulur ben eniysi 2 sezon bi tamamllanın öle izliim  ha bide vidyo nasıl konuluo biri sölerse ( bayağı yeniyim cahilliğime verin ) bi amv koycam

Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.