Jump to content

Durarara!! x2 Ne Zaman Başlayacak?


Skadi

Önerilen İletiler

Merakla Beklenen Durarara!! x2 Ne Zaman Başlayacak?

 

durarara.jpg

Mart ayında gerçekleşen Dengeki Game Festival 2014, Durarara!! x2′yi serinin hayranlarına müjdelerken biz de haberi sizlerle paylaşmıştık. Yapılan açıklamanın ardından nefesler yeni sezonun için tutulmuştu ancak serinin ne zaman çıkacağına dair herhangi bir bilgilendirme yapılmamıştı. Sonunda bekleyiş sona erdi ve ekranlarda yer edecek ikinci Durarara!! animesinin izleyicilerle 2015 yılının ocak ayında buluşacağı duyuruldu.

Durarara!! 2014′ün ikinci sezon haberiyle en çok sevindiren haberlerinden biriydi. Seri keşke devam etse diyen ve beklemekten vazgeçmeyenler için 2015 yılı başlangıcı da çok geç olmasa gerek. Siz de Durarara!! karakterleriyle bir kez daha karşılaşmak için sabırsızlanıyor musunuz?

 

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

*^* İkinci sezonun 2015'te çıkacağını biliyordum ama Ocak ayında olması çok daha iyi oldu. :hell-yes-onion-head-emoticon:  İzlerken keyif aldığım serilerdendi. Bir aksilik olmazsa çevirisini alabilirim. :cool-onion-head-emoticon:  *^* Şimdiden sabırsızlanıyorum bu sezonun olayları için. :ahaaah-onion-head-emoticon:  :admire-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.