Jump to content

Initial D Anime Filmine Yeni Video


Skadi

Önerilen İletiler

Initial D Anime Filminin Yeni Uzun Tanıtım Videosu

 

initial-d.jpg

23 Ağustos’ta Japonya’da gösterime girecek olan Initial D film üçlemesinin ilk filmi olan Shin Gekijo-ban Initial D Legend 1: Kakusei (New Initial D The Movie Legend 1: Awakening)’nin  uzun videosu filmin resmi web sayfasında yayımlandı. Ayrıca Luna Sea vokali Ryuichi Kawamura’nın videoda yer alan “Never Fear” adlı parçasının filmin ana tema şarkısı olacağı da duyuruldu.


 

Üçleme olarak planlanan bu filmler; Kodansha’nın Young Magazine isimli dergisinde 1995′ten bu yana yayımlanan ve geçtiğimiz temmuz ayında sona eren Shuuichi Shigeno’nun orijinal araba yarışı mangasına dayanacak. Manganın konusuna da kısaca değinirsek; Takumi Fujiwara gündüzleri benzin istasyonu görevlisi olarak çalışan; gecenin geç saatlerinde de babasının tofu dükkanı için teslimat işlerini yapan lise öğrencisi bir gençtir. Babasının araba yarışlarının efsanesi olduğu zamanlar kullandığı Toyota Sprinter AE86 Trueno markalı modifiyeli arabası ile tofu dağıtımını yapan Takumi, bu arabanın ve hassas sürüş yeteneklerinin onu Mt. Akina Otoyolu’nun en iyi amatör araba yarışçısı yapacağının farkında değildir. Onun yeteneklerinin farkına varanlar sayesinde Takumi babası gibi efsane olma yolunda ilerlemeye başlar.

Masamitsu Hidaka’nın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosu Mayori Sekijima’ya ait. Müziklerden  ise Akio Dobashi sorumlu.

Filmin seslendirme kadrosu ise aşağıdaki videoda gösterilen sırasıyla şu şekilde:

Takumi Fujiwara – Miyano Mamoru
Keisuke Takahashi – Yuichi Nakamura
Itsuki Takeuchi – Minoru Shiraishi
Bunta Fujiwara – Hiroaki Hirata
Natsuki Mogi – Maaya Uchida
Ryousuke Takahashi – Daisuke Ono

Bu da daha önce yayımlanan videoydu.


 

 
 
Kaynak:AnimeFantastica
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.