Jump to content

Ookami Shoujo to Kuro Ouji Animesi Yayına Ne Zaman Başlıyor?


Skadi

Önerilen İletiler

Ookami Shoujo to Kuro Ouji Animesi Ekranlarda Yerini Ne Zaman Alacak?

 

ookami-shoujo-to-kuro-ouji.jpg

Animeye uyarlanacağı bu yıl nisan ayında duyurulan Ookami Shoujo to Kuro Ouji’nin ne zaman yayımlanmaya başlayacağı Shueisha Bessatsu Margaret’ın yaptığı açıklama ile netlik kazandı. Dergide verilen bilgiye göre Ookami Shoujo to Kuro Ouji severlerin mangaya kavuşmak için bu sene ekim ayına kadar sabretmesi gerekecek.

Mangada hikaye, sürekli aşk ve ilişkileri üzerine konuşan arkadaş grubuna uyum sağlamak için sevgilisi olduğu yalanını söyleyen 16 yaşındaki Erika Shinohara’nın ona inanmayan arkadaşlarını ikna etmek amacıyla sokakta gördüğü çok yakışıklı bir çocuğun fotoğrafını çekmesiyle başlıyor. Ancak Erika’nın bilmediği fotoğrafını çektiği “sözde” erkek arkadaşının onunla aynı okulda okuyan Kyoya Sata isminde  fazlaca popüler biri olduğu ve bunu arkadaşlarıyla birlikte fark etmesi pek de zaman almıyor. Yalanı ortaya çıkmasın diye her şeyi Kyouya’ya anlatan Erika işleri ona karşı kibar tavırlar sergileyen hatta onun erkek arkadaşı gibi davranabileceğini söyleyen Kyouya’nın merhametine bırakıyor. Bırakıyor bırakmasına ama bu sefer de Kyouya’nın göründüğünün aksine sadistin teki olduğu ortaya çıkıyor ve ikilinin arasında olaylar gelişiyor.

ookami-shoujo-to-kuro-ouji.jpg

Serinin duyurulan seiyuu kadrosu ise şöyle:

  • Kanae Itō - Erika Shinohara

  •  Takahiro Sakurai - Kyōya Sata

Ai Kayano - Ayumi Santa

Mariya Ise - Marin Tachibana

Mikako Komatsu - Aki Tezuka

Nobunaga Shimazaki - Yoshito Kimura

Yoshitsugu Matsuoka - Nozomi Kamiya

Yoshimasa Hosoya - Takeru Hibiya

Ayumu Murase - Yū Kusakabe

ookami-shoujo-to-kuro-ouji.jpg

Bunların yanında animenin yönetmen koltuğunda Bakuman, Honey and Clover, Nodame Cantabile gibi serilerde karşımıza çıkan Kenichi Kasai oturuyor. WATAMOTE’de emeği geçen Sawako Hirabayashi’nin senaryo yazım ve yönetiminden sorumlu olduğu seride Maji Fujioka hem karakter tasarımcısı hem de animasyon şefi olarak ekipte yer alıyor.

Geçtiğimiz sezon yayımlanan Soredemo Sekai wa Utsukushii ve bu yaz ekranlarda olan Ao Haru Ride gibi sevilen shoujoların bir bir anime olduğu şu dönemde Ookami Shoujo to Kuro Ouji gibi pek çok hayranı olan bir manganın adaptasyon haberi de mutluluk verici. Siz de animenin çıkışını dört gözle bekliyor musunuz?

 

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Animesinin çıkacagını bilmiyordum. :O

Mangasından biraz farklı geldi karakter tasarımları? Hatta biraz degil cidden fazla degişik geldi. Gerçi mangasının da tamamını okumadım ama...

Ayrıca Takahiro Sakurai'nin Kyouya'nın seiyuusu olduguna inanamıyorum, kesin izlerim :D 

Neyse güzel olacak gibi, bekliyim bari:D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.