Jump to content

Hayao Miyazaki Geri Mi Dönüyor?


free word

Önerilen İletiler

Studio Ghibli’nin Ünlü İsmi Hayao Miyazaki Geri Mi Dönüyor?

studio-ghibli.jpg

Studio Ghibli ile ilgili haberimizin üzerinden çok geçmemişti ki başrolün yine Hayao Miyazaki ve Toshio Suzuki’ye ait olduğu yeni bir haberle karşınızdayız. Studio Ghibli kurucularından yapımcı Suzuki Miyazaki’nin film yönetmek adına tekrar bir şeyler yapabileceğinden bahsetti. Çarşamba günü NHK’nın sabah programı Asa Ichi’ye konuşan Suzuki, Miyazaki’nin Tokyo’nun Mitaka kentinde bulunan Ghibli Müzesi için kısa film yapabileceği ile ilgili konuştuğunu söyledi.

Miyazaki’nin emekliliğinden sonra ilerisi için neler yapılabileceğini düşünmek adına verdikleri moladan da bahseden Suzuki, bu yolla değişeceklerini söyleyip, Ghibli’yi bir hayal şirketi haline getirmek istediklerinden ve bunun için neler yapılmasının uygun; neler yapılmasının uygun olmadığını düşündüklerinden bahsetti. Bir ölçüde bu hayali gerçekleştirdiklerini ve bundan da mutluluk duyduklarını belirten Suzuki, şu noktadan itibaren stüdyonun geleceği ile ilgili neler yapabileceklerini düşünmeleri gerektiğini söyledi.

Miyazaki’nin emekliliği ile ilgili söylediği “Bu sefer ciddiyim” sözleri hakkında; Miyazaki’yi uzun süredir tanıdığını ve bu düşüncelerin değişebileceğini;  bunun olması halinde de şaşırmamak gerektiğini söyleyen  yönetmen Isao Takahata gibi Hayao Miyazaki’nin emekli olabileceğine bir türlü inanamayan Studio Ghibli ahalisi yine mi haklı çıkacak?

http://www.youtube.com/watch?v=5M-Hcg6JlGw

Kaynak:AnimeFantastica

P:S:

Studio Ghibli Zor Durumda haberden sonra bunu görmek bana neednse ilgi çekme amaçlı geldi  - -_-

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.