Jump to content

Mobil Oyun Bonjour Koiaji Pâtisserie Animeye Uyarlanıyor


Evallark

Önerilen İletiler

Animeye uyarlanacağı duyurulan mobil oyun Bonjour Koiaji Pâtisserie'in resmi web sitesi bu Cumartesi açıldı. Ekim ayında NTV'de talep üzerine Hulu ve Niconio ile ilk gösterimi olacak. Oyun hala kendini geliştirme aşamasında. 


 


Hikaye, bir pasta dükkanı açma hayallerinin peşinden gitmek için bursla elit bir pastacılık okulu olan Fleurir'e giren Sayuri Haruno'nun etrafında döner.  Burada birkaç büyüleyici genç adamla tanışır.


 


lovekey.jpg


 


mitsuki_img01.png


 


Seiyuusu Tetsuya Kakihara (Yowapeda'dan Jinpachi Toudou) olan Mitsuki Aoi, Fleurir'de mükemmel pastacılık yeteneği, nazik gülümsemesi ve prens tavırlarıyla popüler bir öğretmen. 


 


ryou_img01.png


 


Seiyuusu Kaito Ishikawa (Zankyou no Terror'dan Dokuz) olan Ryou Kouduki, Sayuri'nin sınıf arkadaşı. Kaba tavırları var ama bir pastane açma hayali alışılmadık derecede güçlü. Mitsuki'yi rakibi olarak görüyor.


 


gilbert_img01.png


 


Seiyuusu Ryohei Kimura (Gekkan Shoujo Nozaki-kun'dan Hirotaka Wakamatsu) olan Gilbert Hanafusa, Fransa'dan gelen ve Japonya'ya ilgi duyan bir öğretmen. Nazik bir gülümsemesi var ve herkesle geçiniyor.


 


yoshinosuke_img01.png


 


Seiyuusu Hikaru Midorikawa (Slayers'dan Zelgadis) olan Yoshinosuke Suzumi, Japon şekerlemeciliğinde uzlaşmış bir öğretmen. Duygusuz görünür ama öğrettiği derse olan büyük sevgisini gizler.


 


Kakihara, Mitsuki Aoi isimli karateri epicaria'nın oyunu Itoshi no Chocolatier adlı drama gösteriminde de canlandırmıştı. Ayrıca Itoshi no Chocolatier'den iki karakter, Ibuki Aoi ve Jin Aoi de Bonjour Koiaji Pâtisserie'de gösterilecek. Bu iki karakterin ve bayan kahramanın seiyuuları henüz duyurulmadı.


 


ibuki_img01.png 


jin_img01.png 


sayuri_img01.png


 


Karakter tasarımlarını Utako Yukihiro (Uta no Prince Sama, Devils and Realist (manga) yapıyor ve Noriyaki Akitaya (Bakuman, Persona 3 the Movie) yönetiyor.


 


Alıntı: Animenewnetwork


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.