Jump to content

Bonjour Koiaji Pâtisserie Animesi Hazırlanıyor


free word

Önerilen İletiler

Kızlara Yönelik Mobil Oyundan Uyarlama Bonjour Koiaji Pâtisserie Animesi Hazırlanıyor

bonjour-koiaji-p%C3%A2tisserie.jpg

Amnesia, Uta No Prince-sama: Maji Love, Brothers ConflictDiabolik Lovers, Kamigami no Asobi ve Kiniro no Corda: Blue Sky… 2012-2013 yılı kışından beri neredeyse her sezon en az bir tane çıkan reverse harem* türündeki bu yeni animelerin arasına bir yenisi daha ekleniyor. Sayılanlardan pek çoğunun olduğu gibi otome game** uyarlaması olacak bu animede hayali bir pasta dükkanı açmak olan baş karakter Sayuri Haruno, seçkin bir pastacılık okulu olan Fleurir’de burslu olarak okumaya başlıyor. Tabii ki anime reverse harem türünde olduğu için okulda Sayuri’nin karşısına kimi öğrenci kimi öğretmen olan hoş genç adamlar çıkıyor.

bonjour-koiaji-p%C3%A2tisserie.jpg

Sayuri Haruno, serinin ana karakteri

bonjour-koiaji-p%C3%A2tisserie.jpg

Mitsuki Aoi, okulun gülümsemesi ve prens gibi tavırlarıyla ünlü öğretmeni. Yowamushi Pedal’in Toudou’su Tetsuya Kakihara tarafından seslendiriliyor.

bonjour-koiaji-p%C3%A2tisserie.jpg

Zankyou no Terror’de Nine’ı seslendiren Kaita Ishihawa sayesinde hayat bulan Sayuri’nin Ryō Kōduki isimli sınıf arkadaşı. Zaman zaman kaba tavırlar sergileyen ve pastane açma hayaline sıkı sıkıya bağlı Ryō, Mitsuki’yi rakip olarak görüyor.

bonjour-koiaji-p%C3%A2tisserie.jpg

Japon tatlıcılığı üzerine uzman olan Yoshinosuke Suzumi, duygusuz bir profil çizmesine rağmen işine fazlasıyla bağlı ve öğretme aşkına sahip bir öğretmen.

bonjour-koiaji-p%C3%A2tisserie.jpg

eiyuusu bu dönem yayınlanan Gekkan Shoujo Nozaki-kun’da Wakamatsu’yu seslendiren Ryohei Kimura olan Gilbert Hanabusa, okulun Japonya’ya ilgi duyan ve aslen Fransız olan öğretmeni. Sıcak gülümsemesi sayesinde herkes ile iyi anlaşabiliyor.

bonjour-koiaji-p%C3%A2tisserie.jpgbonjour-koiaji-p%C3%A2tisserie.jpg

Sırasıyla Ibuki Aoi ve Jin Aoi, epicaria’nın Itoshi no Chocolatier isimli bir başka oyununun karakterleri ve Bonjour Koiaji Pâtisserie’de de yer alan karakterler. Sayuri’yi seslendirecek seiyuu ile birlikte onları seslendirecek isimler ile ilgili de bir açıklama yapılmıyor.

bonjour-koiaji-p%C3%A2tisserie.jpg

kim ayına hazırlanan animenin karakter tasarımlarını Uta no Prince-sama ve Makai Ouji: Devils and Realist’in karakter tasarımlarında imzası bulunan Utako Yukihiro üstleniyor. Serinin yönetmen koltuğunda oturan isim Noriyaki Akiyata. Bunların yanında seriye ilham veren oyun ise gelişme aşamasında. Animenin cumartesi günü açılan resmi internet sayfası da bulunmakta.

*Reverse Harem: Anime türlerinden “harem”in taraflarının değişmiş hali. Tek bir kadın karakterin birden fazla erkek karakter ile karşılaşmasını ve ilişkilerini konu edinir.

**Otome Game : Genellikle oyuncunun, oyunun ana karakteri ile oyundaki erkek karakterlerden birinin kalbini kazanmasını amaç edinen ve kadın oyuncu kitlesini hedef alan oyunlar.

Kaynak:Animefantastica

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.