Jump to content

Makoto Shinkai’den Yeni Reklam


Skadi

Önerilen İletiler

5 Centimeters Per Second’ın Yönetmeni Makoto Shinkai’den Yeni Reklam

 

4YMEEp.jpg

Adını, Hoshi no Koe “Voices of A Distant Star” (2002), Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho “The Place Promised in Our Early Days” (2003), Byousoku 5 Centimeter “5 Centimeters Per Second” ve son olarak Kotonoha no Niwa “Garden of Words” (2013) filmlerinden tanıdığımız, tabii ki de tüm çalışmaları bu filmlerden ibaret olmayan, ünlü yönetmen Makoto Shinkai‘nin Taisei isimli inşaat firması için yaptığı animasyon reklamlara internette belki önceden rastlamışsınızdır. 

nYWXz5.jpg

Rastlamayanlar için ise kısa bir bilgilendirme. Shinkai şu ana kadar 30 saniyelik Taisei reklamlarından iki tanesine imza atmış. Hatta bu reklamlardan 2011 yılında yayımlanmış Taisei Kensetsu: Boshorus Kaiyou Tunnel ismini taşıyan ilki Marmaray’a ithafen yapılmış. İkinci video Taisei Kensetsu: Sri Lanka Kousokudouro ise Sri Lanka’da Taisei’nin inşa ettiği güney otoyolu için hazırlanmış.

 

 

Geçtiğimiz günlerde bu reklamların arasına bir yenisi daha eklendi. Yeni yayımlanan 30 saniyelik reklam bu sefer Vietnam’ın No Bai havayolu inşaatını konu ediniyor. Shinkai’nin filmlerinde ve ilk iki reklamda olduğu gibi kaliteli animasyonuyla göz dolduruyor.

http://www.youtube.com/watch?v=lIiZE9NKSCs

 

Taisei Kensetsu: Vietnam Noi Bai Kuukou isimli son reklamı da izledikten sonra sizin favoriniz hangisi?

 

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 ay sonra...

shinkai nin içinde marmaray dan ilham alan bir film yapması komik :) zavallı üstat kendini bilmeden politik bir tartışmanın ortasına sokmuş gibi görünüyor. yine de animasyon konusunda geliştikçe ne yazık ki hikaye konusunda geriye gidiyor. yeni bir 5 cm per second gelmeyecek diye üzülüyorum. bundan yıllar önce kendisine yeni miyazaki deniyordu, bu sıfatı hızla kaybetti.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.