Jump to content

Working!! 3. Sezon Duyuruldu


Skadi

Önerilen İletiler

Mangası Sona Yaklaşırken Working!! 3. Sezon Duyuruldu

 

working!!.jpg

Bu hafta sonu düzenlenen Working!! ve Servant x Service temalı yaz partisinde Working!! animesinin 3. sezonuna yeşil ışık yakıldı. Wagnaria!! olarak da bilinen serinin 3. sezonuyla ilgili daha detaylı bilgiye önümüzdeki dönemde ulaşabileceğiz gibi görünüyor.

Bir restoranda yarı zamanlı çalışan lise 1. sınıf öğrencisi Sota Takanashi’nin restorandaki tuhaf iş arkadaşlarıyla yaşadıklarını konu alan komedi türündeki mangaya 2005 yılında, Karino Takatsu tarafından Square Enix’in Shonen Gangan dergisinde başlanmıştır.

Manganın 13. ve son cildinin 25 Aralık’ta Japonya’da satışa sunulacağı Shonen Gangan’ın eylül sayısında duyurulmuştu. Manganın son cildiyle donatılacak olan 2015 takvimi de aynı tarihte sınırlı sayıda piyasaya sürülecek.

 

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İzlenilmesi gereken yapımlardan bir tanesidir. 3. sezon haberine en çok sevinenlerden biri de benim. Slice of Life açısından en kaliteli serilerden bir tanesidir. Türünü sevenlerin izlemesi gerekir ki ardından 3. sezon için neden heyecanlıyız ve sabırsızlanıyoruz çok daha iyi anlayacaklardır.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.