Skadi 475 Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Paylaşılan Yeni Görselde Yeni Durarara!! x2 Karakteri Tanıtıldı Mairu Orihara, Aoba Kuronuma, Kururi Orihara Yakın zamanda yayım tarihi belli olan Durarara!! x2′ye dair, serinin resmi internet sayfasında yeni bir görsel yayımlandı. Yayımlanan görselde Mikado’nun alt sınıfında okuyan ve seride henüz bahsedilmemiş bir isim olan Aoba Kuronuma hayranlara tanıtıldı. Aoba’nın yanında iki karakter daha yerini aldı. Bu karakterler animenin ilk sezonunu izleyenlerin anımsayabileceği, serinin en popülerler isimlerinden biri olan Izaya Orihara’nın ikiz kız kardeşleri Kururi ve Mairu Orihara. Ayrıca bundan kısa süre önce ikinci sezon için Mikado, Kida ve Sonohara’nın da yer aldığı bir görsel yayımlanmıştı. İkinci sezona dair görseller bir bir paylaşılırken siz hangi karakterlerin Durarara!! x2 görselinin yayımlanmasını istersiniz? Kaynak:AnimeFantastica Phryne, Lascen, T4icho and 2 others 5 Link to post Share on other sites More sharing options...
free word 403 Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Bizim şekerleri görünce bir sevindim bir sevindim :D keşke daha erken bir tarihte başlasa :) Link to post Share on other sites More sharing options...
boa_hancock 23 Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 iyimiş :)2. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Witch. 196 Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 Aoba çok çirkinmiş be. Yediğim spoiler'lara değmedi çocuk. Mairu ve Kururi her zamanki gibi çoook güzeller. Raira üçlüsünün görselini de yeni gördüm Kida yine hayattan soğumuş gibi bakıyor of Kida of. Ben Vorona'yı çok merak ediyorum açıkçası o kahrolası kadını görmek iyi olurdu. free word and fujoshi 2 Link to post Share on other sites More sharing options...
Sina 203 Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 Orihara'nın kardeşlerini degil Orihara'yı görmek istiyorum :D Tabi kardeşleride olur da :D Sabırsızlandım ya :D Link to post Share on other sites More sharing options...
MadSlinger 6 Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 En çok beklediğim haberlerdendi :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Phryne 226 Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 Görseller güzel bakalım daha neler yayınlanacak :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Marmeletta 223 Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 Süper emen gelsin yaa İzaya yı özledim :D Marmeletta 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Yuuko Aika 40 Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 Shizuo ile İzaya yayınlasınlar,durarara'yı güzel yapan onlar bence :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Tachibana Tetsuya 4 Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 TABİKİ DE İZAYA İLE SHİZUO >_< onlar bu serinin en harika karakterleri İ-ZAAA-YAAA-KUNNN :wub: :wub: :wub: :wub: kyaaa çok tatlılar birbirlerinden o kadar nefret ediyorlar ki :3 :P :P :P Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts