Jump to content

World Trigger’ın Yeni Videosu


free word

Önerilen İletiler

World Trigger’ın Yeni Videosu Yayımlandı Ama…


world-triggerin-yeni-videosu.jpg


Weekly Shonen Jump mangalarından biri olan World Trigger’ın animeye uyarlanacağı haberiduyurulduğu anda takipçilerini sevindirmiş, seri birçok anime severde merak uyandırmıştı. Ancak sonbahar sezonunda yayımlanması planlanan animeye ait animasyonların Toei Animation’a emanet edileceği temmuz ayında açıklanmıştı ve bu durum hayranlarının büyük çoğunda hayal kırıklığı yaratırken, bazıları hoşnutsuzluklarını açıkça dile getirmişti. World Trigger ile ilgili tüm öngörüler internet ortamında dolaşadursun; seriye ait ikinci tanıtım videosu da paylaşıldı.



 

Anime haberi ortaya çıktığında yayımlanan ilk videoyu izleme şansı bulanlar hatırlarlar; tüm video mangaya ait karelerden oluşuyordu. Haliyle hayranların pek çoğu Toei Animation ismi gündeme geldi geleli yayımlanacak yeni bir videoyu bekliyor; stüdyonun animasyon konusunda bu sefer nasıl bir iş çıkaracağını görmek istiyordu. Ne yazık ki bu beklenti bir süre daha karşılanmayacak gibi çünkü yayımlanan yeni videoda mangadan kareler yansıtırken serinin animasyonlarına dair hiçbir ipucu vermiyor.

Sonuç olarak Toei Animation zaten seriyi izlemek isteyenlerde heves bırakmamıştı; tanıtım videolarındaki bu durum da gönülleri geri kazanmak için pek de doğru tercih değil gibi.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.