Jump to content

Kore Dizisinde Shingeki no Kyojin Göndermesi


Skadi

Önerilen İletiler

Surplus Princess İsimli Kore Dizisinde Shingeki no Kyojin Göndermesi

 

kore-dizisinde-shingeki-no-kyojin-gonder

Hayranlarını, animesinin yakın zamanda açıklanan ikinci sezonu haberiyle sevince boğan Shingeki no Kyojin’in popülaritesi her geçen gün artıyor ve seriye yönelik haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Hal böyle olunca da farklı yapımlarda Shingeki no Kyojin ile karşılaşmak beklenmedik olmaktan çıkıyor. Örneğin shoujo manga Watashi ga Moteta Dousunda’nın 6. bölümündei okul festivali için bir cosplay kafe hazırlıyor ve karakterlerden ikisi etkinliğe Shingeki no Kyojin’den çıkmış kostümlerle katılıyorlar.

kore-dizisinde-shingeki-no-kyojin-gonder

kore-dizisinde-shingeki-no-kyojin-gonder

 

İşte bahsedilen shoujo mangada seriden izler gördükten sonra yeni başlamış romantik-komedi/fantastik türlerini barındıran The Surplus Princess (The Idle Mermaid – The Mermaid) isimli Kore yapımı bir dizinin 7 Ağustos’ta yayımlanmış ilk bölümünde Shingeki no Kyojin’e yönelik bir göndermeye şahit oluyoruz.

 

Videoda şirket başkanları hakkında konuşan iki şirket elemanının şefleri tarafından uyarılışına tanık oluyoruz; ancak bu uyarılma anı çok tanıdık geliyor, özellikle sahne sırasında arkaplanda dinlediğimiz melodiye Shingeki no Kyojin severlerinin kulaklarının fazlasıyla aşina olduğunu biliyoruz.

Shingeki no Kyojin takipçileri olarak siz dizinin yaptığı bu göndermeyi nasıl buldunuz?

 

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 20
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Surplus Princess İsimli Kore Dizisinde Shingeki no Kyojin Göndermesi   Hayranlarını, animesinin yakın zamanda açıklanan ikinci sezonu haberiyle sevince boğan Shingeki no Kyojin’in popülaritesi her

Diziyi falan pek bilmiyorum ama şu Junko'nun Reverse Harem mangasında Otaku bi kızı anlattıkları için bu cosplay, gönderme olayları falan aşmıştı yani : D Her sayfada ayrı kahkaha atıyordum :D

Genelde kore dizileri falan izlemem o kısma yorum yapamayacagım :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.