Jump to content

Shingeki no Kyojin Ne Zaman Bitiyormuş?


free word

Önerilen İletiler

Son Zamanların En Çok Okunan Mangası Shingeki no Kyojin Ne Zaman Bitiyormuş?

 

Japonya’daki manga satışları rakamlarına göre son zamanlarda diğer serilere fark atan Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) mangasının editörü Shintaro Kawakubo, Tokyo Üniversitesi Gazetesi’ne bir röportaj vererek önemli bir açıklamada bulundu. Editöre göre Shingeki no Kyojin mangası 3-4 sene içerisinde sona erecek. Shintaro Kawakubo, manganın 3-4 sene içerisinde bitecek olmasına rağmen 50 yıl boyunca nesilden nesile aktarılabilecek bir eser olduğunu söyledi. Bunun dışında Shintaro Kawakubo serinin mangakası Hajime Isayama ile sık sık görüştüğünden, Hajime Isayama’nın küçük şeylere bile teşekkür eden çok mütevazı biri olduğundan ve en sevdiği sahnenin Annie’nin sırrını açıkladığı sahne olduğundan bahsetti.

 

shingeki-no-kyojin-ne-zaman-bitiyormus.j

 

Shingeki no Kyojin anime serisinin 2. sezonuna yakın bir zaman öncesinde yeşil ışık yakılmış ancak herhangi bir tarih verilememişti. Elbette anime serisinin devamının hemen başlayamamasının en büyük nedeni manganın aylık olarak piyasaya çıkartılan Bessatsu Shounen dergisinde yer alması ve henüz bir anime serisi daha çıkartabilecek kadar ilerlemiş olmaması. Acaba 2. sezon için manganın sonları bekleniyor olabilir mi?

 

KAYNAK:animefantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bence sadece ana konuyu işleseler yani devlerin sırrını o kadar bile tutmaz 1 yılda bitirirler.ama işte paranın gözü kör olsun uzattıkça uzatırlar , oyuncaklarını çıkartırlar , kıyafetlerini çıkartırlar , ana mangaya bağlı yan mangalar çıkartırlar , konu içerisinde konular açarlar , of of bizde 2 sezon ne zaman çıkacak diye bekliyelim.bakın burda bile bir haber çıktımı yüzlerce adam bir umutla iyi haber sanıyor. ama hep boş hep çıkar dünyası.tamam parada kazanacaklar ama bu yaptıkları ile  50 yıl sonra  öyle kolay kolay bir efsane olarak kalamaz. bazı animeler gerçek birer efsane olmuştur.taa 90 ların başında ki animeler bile halen ilk zamanın daki gibi zevk verir konumunda.örn:dragon ball , Neon Genesis Evangelion , Captain Tsubasa , Slam Dunk  gibi bir çok anime var. işin sırrı merdivenin basamaklarını teker teker çıkmak.neyse herkese iyi günler...

 

 

 

 

( shingeki no kyoji animesinin ilk 25 bölüm hakkında aklınıza takılan her soruya bir cevap bulabileceğiniz kendi teorilerimden oluşan çalışmalarım vardır.ilgilenler buyursun. http://forum.turkani...inde-cevapları/  . buda mitolojik bir kurgu hikayesi. http://forum.turkani...geki-no-kyojin/  )

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.