Jump to content

The Seven Deadly Sins Kadrosunda Güncelleme


Skadi

Önerilen İletiler

Yeni Karakter Videosu İle The Seven Deadly Sins Kadrosunda Güncelleme

 

Nanatsu-no-Taizai.jpg

Nakaba Suzuki’nin 2012 yılında başladığı, Manga Taisho (Cartoon Grand Prize) ödülüne aday olup; Honya Club isimli web sitesinin en iyi manga sıralamasında 4. olan mangası The Seven Deadly Sins (Nanatsu no Taizai)’in anime olacağı Kodansha’nın Weekly Shounen Magazine adlı dergisinde duyurulmuştu. Geçtiğimiz ay da animenin ilk tanıtım videosu yayımlanmıştı.

http://www.youtube.com/watch?v=QAJZIk2OrCY

 

İkinci tanıtım videosu da geçtiğimiz günlerde yayımlanmış ve  animenin prodüksiyon ve seiyuu kadrosuna dair ilk bilgiler de bu videoyla birlikte verilmişti.

 

http://www.youtube.com/watch?v=38FRp1uSiD8

 

Videoya göre; animenin yönetmen koltuğu Tensai Okamura’ya ait. A-1 Pictures yapım stüdyosu olarak karşımıza çıkarken; müzikler Shingeki no Kyojin, Guilty Crown, Ao no Exorcist gibi animelerin efsane müziklerinin arkasındaki kişi Hiroyuki Sawano’ya emanet. Videoda gösterilen seiyuu kadrosu ise şu şekilde:

 

Elizabeth – Sora Amamiya

Hawk – Misaki Kuno

Meliodas – Yuuki Kaji

Şimdiyse animenin resmi web sayfasında yayımlanan iki yeni videoyla birlikte kadroya yeni bir seiyuu dahil olurken; animenin açılış ve kapanış şarkılarını kimlerin seslendireceği de belli oldu.

http://www.dailymotion.com/video/x23w5in_%E4%B8%83%E3%81%A4%E3%81%AE%E5%A4%A7%E7%BD%AA-cm%E7%AC%AC3%E5%BC%BE%E3%83%87%E3%82%A3%E3%82%A2%E3%83%B3%E3%83%8C%E7%B7%A8_creation#from=embediframe

 

Videodan da anlaşılacağı üzere Aoi Yuuki, Dev Diane rolüyle animenin seiyuu kadrosuna dahil oluyor.

http://www.dailymotion.com/video/x23w5fy_%E4%B8%83%E3%81%A4%E3%81%AE%E5%A4%A7%E7%BD%AA-%E4%B8%BB%E9%A1%8C%E6%AD%8C%E7%B7%8A%E6%80%A5%E7%99%BA%E8%A1%A8cm_creation#from=embediframe

 

Bu videoyla birlikte de açılış ve kapanış şarkılarının kimlere ait olduğunu öğreniyoruz. Buna göre; açılış parçasının  Bleach ve Naruto Shippuuden’den aşina olduğumuz Ikimono-gakari‘ye ait olduğunu görüyoruz. Kapanış parçaları ise FLOW (Samurai Flamenco, Code Geass) ve GRANRODEO (Kuroko no Basuke, Code:Breaker)’ya ait. Son olarak animenin karakter tasarımından Keigo Sasaki, senaryosundan ise Shoutara Sugo sorumlu.

Ancak The Seven Deadly Sins (Nanatsu no Taizai) ile ilgili haberler bununla sınırlı değil. Anime haberinin üzerinden çok geçmemişken yine Weekly Shounen Magazine’de bu sefer de manganın Nanatsu no Taizai Shinjitsu no Enzai (Seven Deadly Sins Unjust Sin) ismiyle Bandai Namco Games tarafından Nintendo 3DS için oyun adaptasyonunun yapılacağı duruldu. Oyunun çıkış tarihi ve fiyatı ise daha belirsiz.

Kendisiyle ilgili haberlerin ardı arkası kesilmeyen manganın konusuna da kısaca değinecek olursak; Britanya Krallığı’nı devirmek için türlü komplolar düzenlediği söylenen Seven Deadly Sins (Yedi Ölümcül Günah) isimli korkulan savaşçı grubu, krallığın Kutsal Şövalyeler’i tarafından etkisiz hale getirilip sürgüne gönderilmiştir. Bu olaydan on yıl sonra Kutsal Şövalyeler tarafından Britanya Kralı’na bir suikast düzenlenir. Gerçeklerin farkına varmakta geç kalmış olan kralın kızı Prenses Elizabeth tüm bu olanlar üzerine krallığı geri alabilmek adına Seven Deadly Sins grubunu aramaya başlar. Bu uğurda yollara düşen Prenses ilk Sin (Günah) Meliodas’la karşılaşır ancak Meliodas gerçek bir kılıcı bile olmayan bir hancıdır. Üstüne üstlük bir de konuştuğu bir domuzu vardır. Zamanında yüreklere korku salan bu grubun gücü, abartılmış bir efsaneden mi ibaret yoksa?

Unutmadan şunu da ekleyelim. The Seven Deadly Sins animesi 5 Ekim’de yayımlanmaya başlayacak.

 

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.