eskiçeviri 91 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 3 Kasım, 2014 Listeye ekleriz eklemesine lakin, daha fazla destek olmak istiyorsanız.Altyazılarını bulup, mail atarsanız daha iyi olacaktır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
ichinosestudiosceo 20 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 3 Kasım, 2014 Listeye ekleriz eklemesine lakin, daha fazla destek olmak istiyorsanız.Altyazılarını bulup, mail atarsanız daha iyi olacaktır. İyi fikir dostum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
eskiçeviri 91 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 4 Kasım, 2014 Examurai Sengoku animesinin ilk bölümü yayınlandı + altyazı indirme seçeneği mevcut. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
ichinosestudiosceo 20 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 4 Kasım, 2014 Hayırlı olsun, Capeta'yı bulabilirsem size atrarım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
celinegirls 7 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 4 Kasım, 2014 The Tatami Galaxy 'i çevirebilir misiniz? Kimse çevirmiyor. 7 bölümü kalmış zaten çevrilmeyen. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
eskiçeviri 91 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 6 Kasım, 2014 The Tatami Galaxy 'i çevirebilir misiniz? Kimse çevirmiyor. 7 bölümü kalmış zaten çevrilmeyen. Altyazılarını bulup, bize mail yolu ile yollarsanız çevirebilmemiz mümkün. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
eskiçeviri 91 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 7 Kasım, 2014 Examurai Sengoku ikinci bölümü yüklendi arkadaşlar, iyi seyirler.(Çevirmen aranıyor arkadaşlar, bilginize :) ) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
eskiçeviri 91 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 8 Kasım, 2014 Üçüncü bölüm olan "Benim adım Makidai" çevirisi başladı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
ichinosestudiosceo 20 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 8 Kasım, 2014 Eski Çeviri sizle ortaklaşmak istiyorum, eğer cevabınız olumlu olursa. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
eskiçeviri 91 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 8 Kasım, 2014 Examurai Sengoku üçüncü bölüm çevirildi. İndirme seçenekleri eklendi. ichinosestudiesceo mail atın veyahut buradan özel mesaj ile konuşalım detaylı bi' şekilde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş